Dacă dorești un laptop premium care să fie ușor, elegant și performant în același timp, atunci ASUS Zenbook S 13 OLED (UX5304) este soluția ideală pentru tine. Acest ultrabook vine cu un ecran OLED de 13.3 inch care oferă o calitate superioară a imaginii, fără a sacrifica nimic din punct de vedere al performanței. Cifra care trebuie reținută este 1, pentru că acest laptop are o greutate de doar un kilogram și o grosime de doar un centimetru.

Unul dintre punctele forte ale modelului ASUS Zenbook S 13 OLED (UX5304) este portabilitatea extraordinară. Greutatea și dimensiunile reduse permit transportarea cu ușurință, lucru posibil și datorită designului său inovator care folosește un aliaj de magneziu și aluminiu pentru a crea o carcasă rezistentă cu un design ultra-rafinat. Carcasa nu este doar frumoasă, ci și fiabilă, deoarece ASUS Zenbook S 13 OLED (UX5304) a trecut cu succes toate cele 26 de teste de durabilitate ale standardului militar american MIL-STD-810H.

Carcasa compactă nu înseamnă, însă, că laptopul face rabat la performanță, pentru că ASUS Zenbook S 13 OLED (UX5304) are în dotare componente de ultimă generație care îi asigură o funcționare optimă în orice situație.

Un ecran ASUS Lumina OLED care te ia prin surprindere

Ecranul ASUS Lumina OLED este unul dintre principalele atuuri ale laptopului ASUS Zenbook S 13 OLED (UX5304). Numele “Lumina” subliniază beneficiile speciale ale ecranelor ASUS OLED care sunt calibrate din fabrică cu Delta < 1 și care dispun de tehnologiile ASUS Splendid pentru ajustarea culorilor, Target Mode pentru reducerea consumului de energie și ASUS Tru2Life pentru redarea video de înaltă claritate. De asemenea, ecranul ASUS Lumina OLED folosește tehnologia ASUS OLED Care care previne efectul de burn-in și beneficiază de garanția suplimentară ASUS care acoperă schimbarea ecranului dacă această problemă apare în perioada de garanție.

Panoul folosește o rezoluție fină 2.8K (2880 x 1800 pixeli) cu un raport de aspect 16:10 care aduce mai mult spațiu vertical pentru a spori productivitatea în orice situație. Calitatea imaginii este una superioară, având culori vii și contrast practic infinit datorită tehnologiei OLED care permite controlul individual al fiecărui pixel al ecranului. Astfel, te vei bucura de un negru profund și un alb strălucitor la cei 550 niți luminozitate maximă. Ecranul redă integral gamutul de culoare DCI-P3, standardul folosit în domeniile profesionale, fiind din acest motiv ideal pentru activități multimedia și de creație, dar nu numai. Toate aceste performanțe sunt atestate de certificările Dolby Vision, Pantone Validated și Vesa DisplayHDR True Black 500.

Performanțe ridicate care te fac să uiți că folosești un ultraportabil

ASUS Zenbook S 13 OLED (UX5304) nu impresionează doar prin designul său elegant, ci și prin componentele interne de ultimă generație. Acest laptop beneficiază de procesoare Intel din generația 13 certificate Intel Evo care ajung până la un model Core i7 puternic și foarte eficient, capabil să facă față oricărui flux de lucru, fie că este vorba de navigare web și editare de documente, creare de prezentări, vizionare de conținut multimedia sau rulat jocuri ușoare.

Această configurație puternică este însoțită de până la 32 GB de memorie RAM LPDDR5 care rulează la o viteză de 5200 MHz și un SSD NVMe PCIe 4.0 cu capacitate de 1 TB care poate citi datele la o viteză amețitoare de 6500 MB/s, o unitate care asigură, astfel, o lansare rapidă a aplicațiilor, precum și un spațiu încăpător pentru stocarea documentelor. Alte caracteristici pe care trebuie să le menționăm sunt conectivitatea ultra-rapidă WiFi 6E, setul complet de porturi I/O și o baterie cu capacitate de 63 Wh care îți permite să lucrezi fără alimentare pentru o perioadă lungă de timp.

Componentele performante sunt ținute sub control fără efort de sistemul de răcire excelent care este sprijinit și de balamaua ecranului care ridică tastatura la un unghi ergonomic atunci când deschizi capacul laptopului, îmbunătățind, astfel, fluxul de aer care ajunge în zona componentelor interne.

Cel mai ecologic model Zenbook de până acum

Prin modelul Zenbook S 13 OLED (UX5304), ASUS demonstrează încă o dată angajamentul companiei pentru inovație și contribuie la o planetă mai verde.

Designul compact nu implică doar un consum redus de materiale în procesul de producție, ci și o amprentă de carbon scăzută cu peste 50%, deoarece ASUS țintește sustenabilitatea pe toate planurile. Laptopul ASUS Zenbook S 13 OLED (UX5304) este fabricat din materiale industriale reciclate (PIR), materiale consumabile reciclate (PCR) și materiale reciclate provenite din oceane, ambalaje certificate FSCTM Mi și, de asemenea, folosește în construcția carcasei un aluminiu special cu proprietăți ceramice, un material exclusiv ASUS care îmbunătățește rezistența la uzură, previne coroziunea și oferă o senzație specială la atingere.

Acesta este cel mai ecologic model Zenbook până în prezent, un produs perfect aliniat cu valorile esențiale ale companiei.

Pentru Zenbook S 13 OLED (UX5304), ASUS oferă 3 ani garanție locală pick-up and return, modelul fiind disponibil la partenerii ASUS și în magazinul online eShop ASUS România.

În încheiere trebuie să îți aducem la cunoștință promoția de lansare care este valabilă în perioada 27 aprilie - 10 mai în eShop ASUS România. Această campanie aduce un cadou surpriză primelor 15 persoane care vor cumpăra noul ASUS Zenbook S 13 OLED (UX5304).

Share articol: