Cel mai nou membru al familiei de laptopuri Zenbook, modelul ASUS Zenbook S 16 (UM5606), combină în mod simbiotic performanța și designul rafinat, fiind redesenat complet pentru generație ASUS AI PC care, împreună cu noul procesor AMD Ryzen™ AI 9 HX 370 cu tehnologie cu Inteligență Artificială AMD Ryzen™ AI, aduc experiențele AI la îndemâna tuturor.

Ești în căutarea unui laptop care să-ți ofere performanță de ultimă generație, inteligență artificială avansată și un design elegant, dar foarte portabil? Căutarea ta se oprește odată cu venirea noului ASUS Zenbook S 16 (UM5606), un laptop excepțional de bine construit, prevăzut cu cel mai nou procesor AMD Ryzen™ AI 9 HX 370, memorie de sistem rapidă și un SSD rapid și spațios, care împreună oferă puterea de care ai nevoie în orice situație, oriunde te afli.

Nu în ultimul rând, trebuie menționat un senzațional ecran ASUS OLED cu o rată fluidă de împrospătare a imaginilor la 120Hz și rezoluție fină 3K ce oferă imagini în mișcare, fără artefacte vizuale deranjante, cu o gamă de culori imposibil de deosebit de realitatea înconjurătoare. Toate acestea sunt integrate elegant într-o carcasă cu un design individualist realizată dintr-un material revoluționar high-tech denumit Ceraluminum™, un aliaj special din ceramică și aluminiu care se îmbină pentru a rezulta un design care respiră Zen din toate unghiurile.


Fluxuri de lucru AI personalizate cu noul AMD Ryzen™ AI 9 HX 370

Cel mai puternic procesor AMD Ryzen™ AI 9 HX 370 este motorul din spatele revoluției AI care îți permite să atingi un nou nivel de creativitate și productivitate, aducând în prim plan experiențe AI PC care nu ar fi fost posibile fără utilizarea tehnologiei AMD Ryzen™ AI. Punctul central este reprezentat de unitatea integrată NPU (Neural Processing Unit) care a fost optimizată pentru procesare eficientă a datelor stocate pe calculatorul local în deplină siguranță și confidențialitate, pentru ca tu să te poți concentra pe lucrurile care contează pentru tine.

AMD Ryzen™ AI 9 HX 370 reimaginează experiența de utilizare a laptopului, pentru ca tu să fii mai productiv, să lucrezi mai eficient, la o calitate ridicată și în siguranță deplină a datelor care ți-au fost încredințate. Grație AI, sarcinile de zi cu zi care consumă mult timp și energie vor deveni o simplă amintire. Crearea unui sumar al documentelor lungi sau a emailurilor primite de la colegi, editarea rapidă de noi documente formatate profesionist cu conținut la calitate profesională, dar și realizarea de prezentări captivante, sunt posibile prin utilizarea AMD Ryzen™ AI. Tot ce trebuie să faci este să menționezi câteva instrucțiuni în limbaj natural care sunt apoi executate într-o clipită.

Cele 150 de experiențe AI includ realizarea de apeluri video clare cu încadrare automată a subiectului și corecție a contactului vizual, afișarea în timp real de subtitrări pentru videourile tale preferate, eliminarea sau schimbarea fundalurilor, generarea rapidă de clipuri video sau organizarea automată a galeriei personale de clipuri video și fotografii.


Ceraluminium™: un finisaj spectaculos și ultra-rezistent

ASUS Zenbook S 16 (UM5606) este fără urmă de ambiguitate un Zenbook veritabil, noul model demonstrând măiestria inginerilor ASUS care au pus la punct tehnologia de construcție a carcasei cu o durabilitate superioară, rezistentă la uzură, totul fiind posibil datorită unui nou material revoluționar denumit Ceraluminum™ inspirat din industria aerospațială și cea a ceasurilor de lux.

Finisajul carcasei este, în același timp, un simbol al rezistenței și individualității, laptopul fiind disponibil în două nuanțe speciale: Zumaia Grey cu inspirație în tonurile stâncilor flysch din regiunea spaniolă Zumaia și Scandinavian White, o culoare care simbolizează căldura soarelui arctic pe suprafața zăpezii, nuanță care induce o senzație liniștitoare de confort și neutralitate.

Suprafața exterioară acoperită cu Ceraluminum™ este completată de prelucrarea precisă la CNC dintr-un singur bloc masiv de aluminiu, cele două procese contribuind la crearea unui ultraportabil cu o durabilitate de nivel militar, însă foarte ușor, subțire și extrem de rigid, cu construcție realizată complet din metal. Din aceste motive, ASUS Zenbook S 16 (UM5606) este pregătit să facă față oricărei noi aventuri.

Poți achiziționa noul ASUS Zenbook S 16 (UM5606) în mai multe configurații direct din eShop ASUS România.

Share articol: