Oricât ar fi de benefică lumina naturală, în anumite momente ea prezintă și dezavantaje. De exemplu, în orele de odihnă ar fi necesară o perdea care să blocheze razele UV, pentru a conferi un somn odihnitor.

Sau, în anumite momente ale zilei, lumina prea puternică poate împiedica munca la calculator. Tot așa, se impune o protecție pentru a lăsa doar acel iluminat care nu deranjează ochii. 

Pentru a veni în ajutorul clienților, furnizorul de rolete și rulouri screen de la fabricadejaluzele.ro pune la dispoziția acestora produse eficiente. 

Rolete screen - ce sunt acestea și ce rol au 

De-a lungul timpului, tot felul de soluții s-au găsit pentru protecția de lumina UV, deseori prea puternică. De la perdele groase și inestetice, până la cele din materiale mai subțiri, toate acestea au contribuit parțial la protecție. Dar când vine vorba și de partea estetică și mai ales de ușurința folosirii, se recomandă rolete screen.

Acestea sunt produse relativ noi pe piața de profil, dar care câștigă impresii favorabile rapid. Fiind vorba de rulouri screen, acestea aduc o notă de eleganță și rafinament, oriunde sunt amplasate. 

Ele conțin în structura lor un material screen care în proporție de 93 până la 97% blochează razele dăunătoare, lăsând doar cantitatea ideală de lumină naturală să intre. În plus, aceste rolete sunt bune izolatoare de căldură. Vara împiedică răspândirea arșiței, iar iarna ajută la menținerea căldurii în orice încăpere. În felul acesta se fac economii serioase mai ales la facturile de energie. 

Protecție și eleganță, pentru case și spații comerciale 

Nu doar locuințele personale pot beneficia de aceste produse inovatoare, dar și spațiile comerciale sau clădirile unde sunt amplasate birouri. Chiar și în amenajarea sediile de companii pot fi incluse aceste produse, deoarece materialul este ignifugat și tratat antimicrobian. Prin urmare, nu necesită întreținere costisitoare. 

Roletele screen sunt disponibile pe site în numeroase stiluri, dimensiuni și culori. Se adaptează cu ușurință atât la ferestre, cât și la uși și se pot confecționa cu sau fără casetă. Spre deosebire de jaluzelele clasice, rulourile screen sunt tăiate cu un cuțit ultrasonic, iar țesătura nu se va mai deșira. Acesta este un avantaj deosebit de care orice client poate profita. Indiferent de locuință roletele screen se potrivesc frumos cu restul camerelor și protejează mobila, decorațiunile, aducând o stare de bine. 

Comenzi pentru rolete și variante imprimate 

Furnizorul Fabrica de Jaluzele are stoc suficient pentru a deservi în maxim 48 de ore orice tip de client. Acestea se pot alege dintr-o gamă diversificată de modele de pe site și vor arăta impecabil atât în dormitoare, cât și în sufragerie sau camera copiilor. Pot fi instalate și la bucătărie pentru a menține prospețimea aerului. 

Roletele screen sunt ideale pentru spații comerciale, depozite sau recepții de primire a clienților. 

Modele mai originale sunt acelea cu texte și imagini imprimate, pentru un plus de unicitate. Pe site se găsesc jaluzele verticale și orizontale, din bambus și lemn, panouri japoneze, jaluzele plisate, dar și rulouri special pentru vizionarea filmelor. 

Oferte atractive și nuanțe moderne, așteaptă clienții doar pe pagina oficială fabricadejaluzele.ro. 

Contact: [email protected]

Share articol: