Anul acesta, cunoscuta familie de laptopuri de gaming ROG Zephyrus primește o serie de exclusivități, printre care se remarcă ecranul OLED ROG Nebula Display și o nouă tehnologie de construcție a șasiului din aluminiu prelucrat cu precizie de CNC, din care rezultă un ultra-portabil de gaming cu ecran de 16 inch și cu placă video dedicată NVIDIA GeForce RTX 4090 laptop GPU.

Șterge din memorie tot ce știai deja despre laptopurile de gaming, pentru că noul ROG Zephyrus G16 (GU605) schimbă radical conceptul de laptop de gaming premium. Acest lucru este ușor de observat din momentul în care vei scoate laptopul din cutie, iar senzația continuă atunci când apeși pe tasta de alimentare realizată din sticlă premium.  

ROG Nebula Display: cel mai bun afișaj pentru gaming

Noul ecran cu tehnologie OLED ROG Nebula Display este oferit în premieră pe ROG Zephyrus G16 (GU605) și este o revoluție în ceea ce privește experiența vizuală. Acest panou îți va oferi o experiență vizuală incredibilă când te joci, lucrezi sau vizionezi conținut multimedia datorită acoperirii 100% a spectrului de culoare DCI-P3. 

Beneficiind de o rezoluție fină 2.5K (2.560 x 1.600 pixeli) și o diagonală amplă de 16 inch, noul ROG Nebula Display îți va bucura simțurile cu timpi de răspuns ultra-rapizi de 0.2 milisecunde și o rată de contrast practic infinită care este posibilă datorită tehnologiei ASUS OLED.

Și, pentru că ne referim la un panou dedicat gamingului, ecranul este prevăzut cu o rată de împrospătare nativă a imaginii de 240Hz, o frecvență care elimină întârzierile supărătoare, făcând ca experiența de joc să fie una senzațională.

Noul ROG Nebula Display integrează tehnologia G-Sync pentru a elimina complet tearing-ul și stuttering-ul, oferind, în acest fel, o experiență de joc desăvârșită. Pentru a garanta acuratețea culorilor în scenariile de productivitate și nu doar atunci, ecranul este validat Pantone pentru un Delta E mai mic de 1, ceea ce înseamnă că nuanțele care îți sunt prezentate vor fi cât se poate de precise.

Un nou design care inspiră putere, precizie și eleganță

ROG Zephyrus G16 (GU605) demonstrează încă o dată măiestria inginerilor ASUS din noua carcasă din aluminiu prelucrat la CNC care combină în mod fluent durabilitatea și performanța cu un stil aparte. Construcția din aluminiu este foarte robustă, dar, totodată, ușoară, ceea ce face ca acest laptop să fie unul extrem de portabil.

Din acest motiv, ROG Zephyrus G16 (GU605) cântărește exact 1.85 kg, o realizare pentru un laptop care utilizează un panou cu diagonală de 16 inch și componente puternice, ceea ce îl face ușor de transportat și prin prisma profilului incredibil de subțire, de doar 1.49 cm grosime.

Carcasa din aluminiu a laptopului ROG Zephyrus G16 (GU605) nu are doar rol funcțional, ci impresionează prin eleganța desăvârșită. Finisajul mat, disponibil în două nuanțe, alb sau negru și prezența noului Slash Lighting array care poate fi personalizat cu 15 animații predefinite adaugă un nivel ridicat de sofisticare și individualitate care nu poate fi atribuit unui tipar existent.

ROG Intelligent Cooling: rece, calm, adunat

În pofida dimensiunilor compacte, ROG Zephyrus G16 (GU605) nu compromite performanța de dragul designului pentru că sistemul de răcire ROG Intelligent Cooling este capabil să disipeze eficient și silențios căldura degajată de configurația de top care include un procesor Intel Core Ultra 9 185H și placă video dedicată NVIDIA GeForce RTX 4090 cu TDP de 115 Wați prin ROG Boost.

ROG Zephyrus G16 (GU605) se distinge prin sistemul de răcire sofisticat care utilizează o combinație de tehnologii pentru a menține laptopul rece, chiar și în timpul celor mai lungi sesiuni de jocuri sau în scenarii de productivitate. 

Reproiectat de la zero, sistemul de răcire ROG Intelligent Cooling include o cameră de vapori, pastă termică cu metal lichid și sistemul Tri-Fan cu a 2-a generație de ventilatoare Arc Flow. Silențios la încărcare maximă, ROG Ingelligent Cooling poate oferi răcire ambientală 0dB în utilizare ușoară, astfel că ROG Zephyrus G16 (GU605) este unul dintre cele mai bine răcite laptopuri pe care le poți cumpăra.

ROG Zephyrus G16 (GU605) este noul standard de portabilitate și performanță și este disponibil chiar acum în eShop ASUS România.

Vezi și: 

Share articol: