Samsung Display a anunțat cel mai nou produs al său numit Flex Hybrid OLED. Este vorba despre un panou care se poate plia și glisa și care va fi implementat în viitoarele smartphone-uri, tablete și laptopuri.

Panoul se desface dintr-o parte și glisează pentru a permite ca atât un ecran mare de 10,5" cu un raport de aspect 4:3, cât și un panou mai mare de 12,4" cu un raport 16:10 să se încadreze în amprenta unui smartphone obișnuit. Noul produs, precum și cele două panouri glisante, vor fi prezentate la CES 2023 din Las Vegas.

Proiectele Flex Slidable Solo și Flex Slidable Duet pot fi extinse dintr-o parte (sau din ambele) pentru a transforma un OLED de 14" într-un ecran de 17,3". Toate panourile sunt sensibile la atingere și vor ajuta producătorii de smartphone-uri în drumul lor spre reinventarea telefonului mobil. Este foarte puțin probabil ca aceste panouri să ajungă curând pe piață, pentru a fi implementate pe gadgeturi disponibile la nivel comercial.

Prezența Samsung la CES 2023 va fi, de asemenea, marcată de prezentarea noilor panouri QD-OLED ale diviziei de afișaje pentru televizoare și monitoare. Dimensiunile așteptate sunt 77", 65", 55" și 34", precum și o variantă ultra-wide de 49".

__________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro:

Share articol: