Știi semnătura aia pe care o primești pe e-mail, „Sent from my phone?”. Ei bine, ai grijă să nu afle lumea că ți-ai cumpărat Samsung Galaxy Z Fold5, pentru că n-o să mai scapi așa ușor: ăsta este cu mult mai mult decât un smartphone. Și spun asta ținând cont de cât de smart sunt deja telefoanele în zilele noastre. Dar Fold5… ei bine, Fold5 este cel mai performant foldable din lume!

Nișa asta a telefoanelor pliabile este una destul de îngustă, însă în ultimii ani a început să fie exploatată de producătorii de smartphone-uri. În funcție de necesitățile tale, ai putea să-l vezi ca pe un compromis în favoarea puterii de procesare, pentru că pentru un telefon mobil nu e nici mic și nici ușor, dar dacă te gândești că îl poți personaliza ca pe un laptop, îl poți folosi ca pe un laptop, dar fără să cari după tine câteva kilograme în plus și un ventilator care pornește când ți-e lumea mai dragă, ei bine… Fold5 începe să fie fix gadgetul acela de care ai nevoie.

Și dacă primul dispozitiv care îți vine în minte când te gândești la dispozitive pliabile este Samsung Galaxy Z Fold, asta s-ar putea să fie și pentru că modelul producătorului sud-coreean a ajuns deja la a cincea generație, deci vorbim despre un gadget matur, tried and tested.

Iar treaba asta este cu atât mai evidentă cu cât Samsung a introdus mai degrabă noutăți minore pentru Galaxy Z Fold5, prin care a eliminat unele inconveniente pentru a oferi o experiență de utilizare superioară. Hai să vedem împreună ce s-a schimbat.

Citește continuarea pe supergadget.stirileprotv.ro!

Share articol: