Pentru persoanele care folosesc în mod regulat mai mult de un cont WhatsApp, această nouă actualizare aflată în stadiul de testare beta va fi cu siguranță de interes. Se pare că aplicația de mesagerie lucrează la suportul pentru mai multe conturi pentru aplicația sa Android, o actualizare care v-ar permite să treceți de la un profil la altul pe același dispozitiv, relatează WABetaInfo. 

Funcția pare să funcționeze la fel ca și schimbarea conturilor pe aplicația Instagram, deținută de compania Meta, cu un pop-up în partea de jos a aplicației care arată conturile curente și opțiunea de a adăuga altele noi.

Orice cont nou va fi stocat în dispozitiv și, bineînțeles, poate fi deconectat în orice moment. Suportul pentru mai multe conturi ar putea fi avantajos dacă aveți numere de telefon diferite la serviciu și personale sau dacă doriți să încercați funcțiile recente ale WhatsApp axate pe social media, cum ar fi Channels.

Această actualizare îți permite să trimiți inclusiv fotografii și sondaje către urmăritori, WhatsApp plănuind să o monetizeze în viitor pentru creatorii de conținut. În mod similar, se pare că WhatsApp a lucrat la o funcție de nume de utilizator care v-ar permite să găsiți persoane la fel ca pe Instagram sau Twitter, fără a avea numerele lor de telefon salvate în agendă.

Suportul pentru mai multe conturi urmează, de asemenea, lansării pentru iOS și Android a modului companion, o actualizare care vă permite să folosiți același cont WhatsApp pe până la patru telefoane. Anterior, puteai fi conectat doar pe un singur telefon mobil, împreună cu tableta și computerul. 

___________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro:


Share articol: