Știi momentul ăla când ajungi acasă după un weekend la munte și deja te gândești la următoarea ocazie când o să iei și tu o gură de aer proaspăt? Ei bine, nu trebuie să mai tânjești după el, căci aer proaspăt poți să ai și acasă, cu Xiaomi Smart Air Purifier 4.

Noua generație Air Purifier de la Xiaomi își continuă misiunea de a-ți crea un aer optim de respirat în căminul tău, primind îmbunătățiri sesizabile la capitolul performanță și unele foarte subtile de design. Să le luăm pe rând!

Design și construcție

Cei de la Xiaomi au upgradat designul celei de-a treia generație de filtre de aer, în sensul că Air Purifier 4 și-a păstrat forma pătrățoasă, însă a fost nițel rotunjit și a primit un ornament finuț în jurul ecranului, pentru extra feng shui. Să fie primit!

Mai important este că și-a păstrat, dacă nu chiar îmbunătățit în unele cazuri, aspectele de funcționalitate. Are căi de admisie pe toate cele patru laturi ale sale, ceea ce înseamnă că Xiaomi Smart Air Purifier 4 are o mai bună rată de purificare a aerului.

Noul filtru HEPA al lui Xiaomi Smart Air Purifier 4 face și el o treabă și mai bună în a reține particulele nedorite, este ușor de înlocuit (nu că ar trebui să faci asta foarte des, o dată sau de două ori pe an e suficient, zice Xiaomi).

Citește continuarea pe supergadget.stirileprotv.ro!

Share articol: