www.yoda.ro iti ofera cele mai tari subiecte din aceasta saptamana.

1. Cei de la Tech Radar au facut o analiza inainte de lansarea Windows 10, lansare ce ar urma sa aiba loc in vara acestui an, despre cum incearca cei de la Microsoft sa revina in competitia de pe piata smartphone-urilor. X

2. Ramanem la Microsoft - compania este acuzata de faptul ca a incercat sa influenteze Guvernul Marii Britanii in ceea ce priveste politica pe IT amenintand cu concedieri in anumite zone ale tarii. 

3. Microsoft, Xiaomi, Huawei si Lenovo, interesate sa cumpere BlackBerry.  

4. Au aparut primele informatii si zvonuri despre urmatoarea versiune a sistemului de operare, Android. La un an de la lansarea Lollipop, Google ar putea anunta mai multe informatii la conferinta dezvoltatorilor din aceasta saptamana. 

5. Un hacker de 17 ani din British Columbia, Canada, a pledat vinovat pentru cele 23 de capete de acuzare pentru hartuire, santaj, raporturi false date politiei. Adolescentul tintea "tinere femei din lumea gamingului" care ii respingeau avansurile si cererile de prieteni din jocul "League of Legends". Refuzat, el le taia accesul la internet, posta informatii confidentiale pe internet despre acele persoane sau trimitea politia in mod eronat la ele acasa. 

6. Danielle Bernstein, bloggerul de fashion din spatele site-ului We Wore What, le-a spus celor de la Harper's Bazaar ca poate castiga si 15.000 de dolari dintr-o singura postare pe Instagram

7. Cei de la ZTE au mai lansat un telefon dupa Nubia Z9. Este vorba despre un telefon de buget ce costa doar 97 de dolari si are procesor quad-core, 1GB de RAM, camera de 5MP si o baterie de 4.000 mAh. 

8. In ciuda recenziilor pozitive si ale asteptarilor uriase, cei de la Samsung nu au vandut decat 10 milioane de unitati de Galaxy S6 si S6 edge in prima luna. Ceea ce inseamna sub Galaxy S5, care de unul singur s-a vandut in 10 milioane de unitati in 25 de zile in urma cu un an. Motivul? In primul rand, piata suprasaturata. Iar pentru Samsung, lucrurile pot merge si mai rau.

9. Una din cele mai utile aplicatii pentru navigatie, Google Maps, devine si mai utila. Google a adaugat si functie de a afisa alerte din trafic, in timp real. 

10. Ce ne facem cand calculatorul este infectat de un virus iar antivirusul nu ii face fata? Intra pe link pentru rezolvare

Bonus: cum arata cutia noului Apple Watch, versiunea ce costa 10.000 de dolari

 

Share articol: