Iata metoda de a scapa de escroci!

Cu totii am patit-o. Un telefon primit in care ti se spune ceva neverosimil si ajungi sa ti se spuna ca trebuie sa platesti o suma de bani. Unei astfel de inselaciuni o femeie i-a raspuns intr-un mod genial.

Dawn Belmonte din Woodbridge, Ontario s-a decis sa-l insele pe escroc! Ea a decis sa faca acest lucru dupa ce tatal ei a fost victima unei escrocherii in timp ce avea leucemie.

Cand a fost sunata, ea a inventat o poveste foarte trista - sotul ei luase toti banii familiei si se afla la inchisoare pentru frauda. Femeia a izbucnit in lacrimi si a inchis telefonul. Escrocul a sunat inapoi la 2 minute si a incercat sa o ademeneasca in capcana oferindu-si ajutorul.

Femeia a continuat insa povestea, facand-o si mai dramatica. Se afla ilegal in tara si avea 6 copii. Pana la urma, femeia l-a convins pe barbat sa recunoasca escrocheria!

"Am fost socata ca a recunoscut"
le-a spus ea celor de la CBC. Convorbirea a fost inregistrata si dusa la politie de femeie. Este greu de crezut insa ca va putea fi descoperit - astfel de escroci folosesc adesea metode de a-si ascunde locatia. Insa pentru femeie metoda a functionat - a fost sunata cateva zile de un alt escroc, probabil partener cu primul, si cand si-a dat seama cu cine vorbeste nu a mai insistat.


Share articol: