După ce a fost disponibilă în App Store de la Apple timp de doar câteva săptămâni, aplicația ChatGPT de la OpenAI pentru iOS a primit câteva caracteristici noi și interesante, inclusiv o mai bună integrare cu Siri și Shortcuts. În plus, aplicația este acum optimizată și pentru iPad și rulează pe întregul ecran. 

Shortcuts le permite utilizatorilor să configureze un buton ChatGPT personalizat și să îl salveze. Acesta poate fi apoi legat cu alte aplicații și poate executa o acțiune specifică. De exemplu, puteți salva răspunsul la diverse întrebări în Note sau îl puteți trimite automat printr-o aplicație de mesagerie. Sau îi puteți cere lui Siri să facă acest lucru pentru dvs.

Funcția drag-and-drop activată pe toate dispozitivele Apple poate fi utilizată acum și ea cu aplicația ChatGPT. Cei care o folosesc trebuie doar să plaseze răspunsul din ChatGPT în alte aplicații cu drag & drop. Iar acesta este doar începutul pentru că, în viitor, cu siguranță vom vedea Chat GPT implementată în tot mai multe soluții. 

____________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro:

Share articol: