OpenAI a anunțat că ChatGPT poate căuta din nou pe internet informații actuale, oferind răspunsuri preluate direct din surse „actuale și autorizate", pe care le citează în răspunsurile sale. 

Funcția, numită Browse with Bing, este disponibilă doar pentru cei cu abonamente Plus și Enterprise deocamdată, dar compania spune că o va lansa „pentru toți utilizatorii în curând".

Bing Chat al Microsoft pe Windows, în browserul Edge și în plugin-urile de browser ale terților ar putea deja să ofere informații live de pe web, la fel ca și Bard al Google în Chrome și alte browsere. Ambele oferă, de asemenea, link-uri atunci când se efectuează căutări, așa cum face acum funcția Browse with Bing a ChatGPT. Meta tocmai a anunțat la Meta Connect că va folosi, de asemenea, Bing pentru a alimenta rezultatele web în timp real în asistentul Meta AI pe care îl adaugă la WhatsApp, Instagram și Messenger.

OpenAI a adăugat posibilitatea de a naviga pe internet în cadrul aplicației sale ChatGPT iOS la sfârșitul lunii iunie, dar a retras-o rapid.

__________________________________________________________________________________________________


 

Share articol: