Compania Meta va lansa foarte curând alternativa sa la Twitter, o nouă rețea de socializare numită Threads, la sfârșitul acestei săptămâni. 

Aplicația este deja listată în App Store, iar utilizatorii de Android vor primi Threads în curând pe telefoanele lor. Există, de asemenea, o pagină web pentru serviciul care încă nu oferă o pagină de conectare sau alte informații utile.

Numele oficial al viitorului concurent al Meta pentru Twitter este „Threads, o aplicație Instagram" și, după cum reiese din capturile de ecran apărute online, utilizatorii se vor putea înscrie prin intermediul conturilor lor de Instagram și vor putea migra automat numele de utilizator, numărul de urmăritori și alte informații despre cont. Noua aplicație de socializare este intitulată „aplicația de conversație bazată pe text a Instagram" și are o interfață similară chiar cu cea a Instagram.

Postările vor veni cu opțiuni de like, comentariu, repost și share și vor oferi thread-uri de discuție pentru un engagement mai mare al utilizatorilor. Aceștia vor putea, de asemenea, să adauge imagini la postările lor.

____________________________________________________________________________________________________

Share articol: