Vezi comunicatul oficial

ContentSpeed, agentie de eCommerce full service, anunta cel mai nou parteneriat pe zona de cosmetice online din Romania: Profihairshop. Vorbim despre un brand care s-a impus repede pe nisa lui, avand, in prezent, 22 de magazine si acoperind inclusiv gama de cosmetice profesionale pentru saloane.

Profihairshop este renumit in tari precum Germania si Austria, iar in Romania s-a lansat in anul 2009, avand drept misiune dorinta de a oferi clientilor frumusete, eleganta si stil, toate acestea prin intermediul unor produse profesionale pentru ingrijirea parului. Compania cu sediul in Sibiu acopera mai multe zone ale tarii, avand magazine in sase judete: Bucuresti, Ploiesti, Constanta, Brasov, Cluj si Sibiu.

Magazinul online creat pe platforma ContentSpeed se adreseaza atat saloanelor de infrumusetare, cat si utilizatorilor de produse profesionale, comercializand o gama diversificata de produse: vopsele de par, sampoane, masti, tratamente, produse de styling, accesorii pentru coafat, bijuterii pentru par, produse pentru manichiura, oja, creme ingrijire si produse electrice pentru coafat.

De asemenea, Profihairshop lanseaza o provocare, intitulata “Fii propriul tau stilist!“, astfel incat doritorii pot folosi produsele profesionale chiar la domiciliu, beneficiind de indrumarea consultantilor tehnici din magazine, dar si din mediul online.

„Ne face placere sa anuntam parteneriatul cu Profihairshop, un brand care si-a aratat deja capacitatea de a se impune in piata autohtona de produse cosmentice. Magazinul online vine ca un nou canal de vanzare, perfect mulat pe fluxurile de business pre-existente. Scopul acestuia este de a garanta acoperirea nationala si de a sustine reteaua de magazine fizice in continua extindere. Ne bucuram sa adaugam in portofoliul nostru inca un partener care are toate premizele unei migrari spectaculoase din retailul traditional in mediul online", a declarat Doina Vilceanu, Chief Marketing Officer ContentSpeed.

Share articol: