La evenimente pot participa studentii cu varste intre 20 si 28 de ani care planuiesc sa devina antreprenori.

Studentii din Constanta si Ploiesti au acum sansa sa afle ce trebuie sa faca pentru a-si transforma pasiunea in afacere. Akcees organizeaza cursuri gratuite pe 5 si 6 iunie la Universitatea Ovidius din Constanta, iar pe 12 si 13 iunie la Universitatea Petrol si Gaze din Ploiesti.

Participarea la eveniment este gratuit, iar tinerii se pot inscrie completand un formular online.

Program de training pan-european dezvoltat de Akcees in colaborare cu alte 6 organizaţii europene, Enterprise You ii ajuta pe tinerii participanti sa isi descopere pasiunile, sa acumuleze noi competente si abilitati si sa invete cum isi pot construi parcursul profesional pe care si-l doresc.

Programul a fost creat utilizand expertiza si metodologiile partenerilor din Europa si este in prezent implementat in Marea Britanie, Italia, Franta, Spania sau Slovacia.

Enterprise You scoate participanţii din zona de confort si ii provoaca sa puna in aplicare notiunile teoretice prin aplicatii practice si jocuri interactive. Pe durata programului, tinerii prezenti parcurg 11 module diferite care ii ajuta sa acumuleze abilitati relevante pe piata muncii si competente cheie pentru dezvoltarea lor profesionala.

Acestia invata despre branding personal, leadership, comunicare, creativitate sau sustenabilitate si pun in aplicare aceste concepte pentru a genera idei de afaceri cu potential si a invata care sunt pasii pe care trebuie sa ii parcurga pentru a transforma aceste idei in afaceri de succes. 

Pe parcursul celor doua zile, participantii vor lucra alaturi de Irina Scarlat, Co-Fondator Akcees & Prove PR si PR Manager How to Web & TechHub Bucharest.  Pasionată de comunicare, startup-uri si tehnologie, Irina este trainer profesionist cu o experienta de peste 7 ani in domeniu, a colaborat de-a lungul timpului cu numeroase companii la inceput de drum si a coordonat peste 50 de proiecte, evenimente si programe educationale, in tara si in strainatate. 

„Peste 50 de tineri au participat la cele doua editii Enterprise You organizate in Bucuresti in vara anului trecut, iar impactul programului este demonstrat de rezultatele deosebite ale absolventilor, majoritatea inregistrand progrese semnificative pe plan profesional”, a declarat Irina Scarlat, Co-Fondator si Vice-Presedinte Executiv Akcees.

Share articol: