O companie a reusit sa adune bani de la investitori in afaceri mici pentru a dezvolta un serviciu de email prin care poti trimite si mesaje care nu au fost scrise cu tastatura.

Serviciul de email dezvoltat de compania Bubbles face trimiterea mesajelor mult mai atractiva folosindu-se de o tehnologie prin care se poate atasa si o mostra de scriere de mana fara a se folosi scannerul. Pentru a transforma acest proiect intr-o aplicatie care sa poata fi folosita fara probleme, compania a atras 100.000 de dolari de la "angel investors", investitori in afaceri mici, dar cu potential imens.

Chiar daca a fost lansat in versiune beta, "inventia" celor de la Bubbles a atras 40.000 de utilizatori. Cu ajutorul unei interfete prin care se poate scrie de mana pe o bucata de hartie virtuala, emailul trimis primeste o nota personala cand acestuia ii este atasat un document PDF care contine mesajul scris cu ajutorul acestei noi interfete.


Dezvoltatorii nu se asteapta ca lumea sa lase tastatura pentru a scrie cu mouse-ul dar cei care folosesc tabletele sau computerele cu touchscreen sa se bucure de aceasta noua facilitate. Pentru cei care ar dori sa incerce noul serviciu cu un smartphone, mesajul producatorului este pe cat de simplu, pe atatde convingator: "Mobile Support Unavailable".
Share articol: