Cel mai folosit motor de cautare a atins o cota de popularitate de neimaginat atunci cand a fost creat: Google este preferat de copii, in dauna parintilor si bunicilor, atunci cand asteapta raspunsuri la intrebarile lor.

Un nou studiu arata ca doar unul din patru bunici sunt cautati de nepoti pentru raspunsuri la nenumaratele intrebari ale copilariei. Noua generatie este mult mai apropiata  de Google, Wikipedia si YouTube decat de rudele de gradul I.


"Bunicii din ziua de astazi sunt mult mai 'linistiti', mult mai putin intrebati de nepoti despre una, despre alta. Batranii constientizeaza ca cei mici, mai mereu cu ochii in calculator sau smartphone, gasesc raspunsuri mult mai complete si mult mai repede", spune unul dintre doctorii care au lucrat la cercetare.


La sondaj au participat 1.500 de bunici, 96% dintre acestia considerand ca nepotii lor pun mai putine intrebari decat o faceau ei in vremea copilariei. Mai mult, doua treimi din participantii la cercetare s-au plans ca rolul lor in viata celor mici este din ce in ce mai putin important.
 

Share articol: