Se spune că atunci când îți dorești ceva cu adevărat, tot Universul conspiră pentru îndeplinirea visului tău. Alex Maxim, finalistul de la Vocea României, este dovada vie că perseverența este cheia succesului. 

Timp de 10 sezoane, tânărul din Iași nu a reușit să ajungă în etapa audițiilor pe nevăzute, însă anul acesta nu doar că a întors trei scaune, ci a ajuns până în finala sezonului 11 și a oferit momente memorabile telespectatorilor.

Pe lângă momentele memorabile de pe scena show-ului de la PRO TV, Alex Maxim a legat și prietenii strânse cu ceilalți finaliști. Pentru cufărul cu amintiri și emoții, concurenții s-au bazat pe HONOR 90, smartphone-ul noii generații.

„Bijuteria” care are o cameră principală de 200 MP și camera frontală de 50 MP oferă claritate fotografiilor tale. Ecranul este dotat cu protecție pentru ochi și cu funcția de reducere a intensității luminii albastre. HONOR 90 poate îmbunătăți calitatea videoclipurilor standard și de joasă definiție, făcând clipurile HD mai realiste. Pentru momente ca acestea te ajută bateria de capacitate mare (5000 mAh), fără pierderi de energie în timpul utilizării. 

HONOR 90 depășește așteptările cu privire la ceea ce ar trebui să ofere un smartphone la acest preț. Deși stă confortabil pe piața mid-range, are caracteristici pe care suntem obișnuiți să le vedem în design-urile emblematice, printre care un ecran AMOLED luminos și ascuțit de 6,7 inci 120Hz.
 
HONOR 90, Share your vibe!
 
Share articol: