Timp de doua zile vor fi prezente la ''ICEEFest'' toate marile companii de tehnologie precum Google, Youtube, Facebook si Microsoft.

Isi vor spune povestea si autorii unora dintre cele mai controversate campanii virale sau cei ai clipurilor care au facut furori pe Internet.

Autorul celebrului viral TNT se numara printre invitatii IceeFest, care va incepe joi la Grand Cinema Digiplex din Capitala. Alaturi de el se vor afla si autorii unor jocuri celebre intre gamerii romani. Reprezentantii HBO, BBC si YOUTUBE vor discuta despre vitorul televiziunii si tranzitia spre online.

Discutiile vor fi serioase, dar nu va lipsi nici divertismentul. Fetele de la Performers Crew, pe care le-am cunoscut la "Romanii au talent", vor incalzi atmosfera, in timp ce Horia Brenciu, Marius Moga si alti artisti locali vor povesti cum le-a schimbat viata tehnologia. 

Si cum mediul on-line este propice rasului, autorii unor spoturi virale celebre, ca Dragos Musat de la Divertis si Bogdan Naumovici vor analiza la "Viral Movie Night" cele mai amuzante sau stupide clipuri de pe net de anul acesta.

Share articol: