WhatsApp este una dintre cele mai populare aplicații de mesagerie instant din întreaga lume. Mulți dintre noi îl folosim nu numai pentru comunicarea personală cu prietenii și familia, ci și pentru comunicarea de serviciu cu colegii și colegii din industrie. Serviciul a recunoscut din ce în ce mai mult natura duală a utilizării sale și a început să facă ajustări pentru a satisface ambele nevoi. 

Astfel, WhatsApp pare să lucreze la o opțiune pentru a le permite utilizatorilor să aibă un profil alternativ pe care îl împărtășesc lumii. În plus, aplicația lucrează și pentru a permite mai multor persoane să participe cu ușurință la apeluri video.

După cum a observat WABetaInfo într-o versiune beta recentă, WhatsApp lucrează la o funcție de „profil alternativ”. Cu funcția de profil alternativ, utilizatorii vor putea avea un profil restricționat, care este vizibil pentru persoanele de contact, în timp ce afișează un nume și o fotografie alternative celorlalți care le pot vedea pe WhatsApp.

Mulți utilizatori aleg să-și protejeze fotografia de profil și să o afișeze numai persoanelor de contact prezente în lista telefonului lor. Alte persoane cu numere care nu au fost salvate de utilizator în lista de contacte a telefonului lor vor vedea o fotografie de profil goală. Cu această funcție, acestor alte persoane li se poate afișa o fotografie de profil și un nume alternativ.

În cele din urmă, această funcție va păstra confidențialitatea utilizatorilor, mai ales dacă aceștia contactează frecvent persoane diferite de cele cu care interacționează zi cu zi, cum ar fi clienți sau colegi din industrie. Astfel, nu vor trebui să partajeze fotografia personală, dar, în același timp, nu vor afișa nici un profil „gol”, fără nicio imagine atașată. Această funcție este în prezent în testare în versiunea beta a aplicației.

WhatsApp lucrează și pentru a vă permite să inițiați apeluri de grup cu până la 31 de participanți, conform WABetaInfo.

Anterior, apelurile de grup acceptau maximum 32 de participanți, dar puteai selecta doar 15 participanți pentru a iniția un astfel de apel. Era, deci nevoie, ca apelul să înceapă cu doar câteva persoane și apoi să fie adăugate mai multe, în timp ce conversația era în curs. Funcția este în prezent implementată pentru utilizatorii iOS. Utilizatorii Android nu au raportat că au văzut această schimbare, dar nu o putem exclude încă.

Share articol: