WhatsApp are o nouă funcție de transfer al istoricului conversațiilor, care simplifică procesul de transfer al chat-urilor și fișierelor pe un nou dispozitiv fără a utiliza copii de rezervă în cloud. 

Cu noua funcție, utilizatorii primesc pe vechiul dispozitiv un cod QR care conține istoricul salvat, care este apoi transferat local pe noul telefon prin Wi-Fi Direct.

Noua funcție de transfer a istoricului de chat este încă disponibilă pentru utilizatorii WhatsApp Beta și doar pentru transferurile pe același sistem de operare - adică de la Android la Android și de la iOS la iOS.

Procesul presupune ca utilizatorii să acceseze opțiunile Setări --> Conversații --> Transfer Chat, iar acolo va apărea noua opțiune, atunci când va fi disponbilă.

Compania mamă WhatsApp, Meta, spune că datele din istoricul de conversații sunt partajate doar între cele două dispozitive și sunt complet criptate în timpul procesului de transfer. Funcția este, de asemenea, utilă dacă aveți copii de rezervă mai mari care nu încap în spațiul de stocare în cloud.

__________________________________________________________________________________________________

Share articol: