Instagram lansează o funcție care i-ar putea ajuta pe utilizatori să se distreze și mai mult cu Stories. 

Astfel, aceștia vor avea posibilitatea de a crea șabloane proprii: „Oamenii vor putea să dezvolte și să împărtășească propriile șabloane personalizate și memorabile, prin încărcare de GIF-uri, text și imagini din galerie pe un șablon de tip Story", arată Instagram.

Pentru a crea un șablon propriu, adăugați GIF-uri, text și imagini pe care doriți să le includeți în povestea dumneavoastră. Apoi e necesar să accesați opțiunea Sticker Tray și să selectați template-ul „Add Yours”.

După aceea, alegeți elementele (text, imagini și GIF-uri) pe care doriți să le includeți în șablon. Odată ce partajați un șablon propriu, oricine altcineva îl poate folosi și adăuga propriile detalii.

Dacă doriți să vă inspirați din alte șabloane, apăsați pe Add Yours imediat ce vedeți unul în Story. Acest lucru vă va duce la Camera foto, unde puteți vedea toate elementele care fac parte din șablon și vă puteți juca cu ele, adăuga propriile elemente și așa mai departe.

Datorită acestor șabloane ați putea crea un chestionar sau ați putea încuraja oamenii să împărtășească cele mai amuzante fotografii pe care le au cu animalele lor de companie. 

Share articol: