Vedem deja peste tot chatboți cu inteligență artificială, iar în curând s-ar putea să avem acces la unul și în Instagram. 

Surse din industrie susțin că platforma are în pregătire o entitate proprie alimentată de AI. Potrivit capturilor de ecran apărute online, chatbotul va putea răspunde la întrebări și va putea oferi sfaturi. De asemenea, ar putea avea până la 30 de personalități distincte din care utilizatorii o pot alege pe cea care îi reprezintă cel mai bine.

Chatbotul ar putea să le ofere ajutor celor cărora le este greu să scrie mesaje. De asemenea, se pare că vei putea inclusiv să implici acest chatbot într-o conversație pe care o ai cu cineva, menționându-l prin @.

Este încă prea devreme pentru a spune exact când sau chiar dacă Instagram va lansa această funcție, dar cu siguranță zvonurile există. Mark Zuckerberg, CEO-ul Meta, a declarat în februarie că firma are o echipă care lucrează la „dezvoltarea de entități cu inteligență artificială" pentru Instagram, Messenger și WhatsApp.

____________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro:

Share articol: