Huawei si Messi au anuntat oficial parteneriatul despre care se vorbea de cateva zile.

Huawei a anuntat numirea lui Lionel Messi ca nou ambasador global al brand-ului companiei. Parteneriatul cu Lionel Messi evidentiaza alinierea brand-ului Huawei cu oamenii si cu brand-urile care intruchipeaza si se straduiesc sa impartaseasca valoarea a ceea ce reprezinta importanta faptului de a fi conectat permanent.

Provocarile ne testeaza dorinta de a obtine ceea ce ne dorim si iubim. Pentru a ne apropia de excelenta, trebuie sa acordam valoarea cuvenita rolului jucat de evolutia, invatarea, experientele si eforturile care ne-au adus unde suntem acum. Cei care inteleg acest lucru sunt nu atat in cautarea succesului, cat a provocarilor care sa-i ajute sa evolueze. De aceea, Huawei si Lionel Messi se potrivesc perfect.

“Lionel Messi va ajuta brand-ul nostru sa incurajeze lumea sa se concentreze, sa persevereze si sa reuseasca; sa se apropie de excelenta, mai ales in Europa, Asia si America Latina, zonele carora Huawei se dedica. Onoram drumul parcurs pana la realizarile de astazi, si, cu fiecare noua provocare, ne reinnoim agajamentul de a gasi calea spre succes”, a declarat Kevin Ho, Presedinte, Handset Business, Huawei Consumer BG.

“Suntem fericiti sa anuntam colaborarea noastra cu un om extraordinar, care inspira oamenii din toata lumea sa-si urmeze visurile si sa infrunte provocarile care ii vor face sa devina mai buni in fiecare zi. Un om care impartaseste multe dintre valorile brand-ului Huawei, si care este mereu in cautare de noi oportunitati pentru a atinge maretia”,  a afirmat Tyrone Liu, CEO Consumer Business Group pentru Huawei Latin America.

Huawei crede ca sportul este un mod minunat de a imbogati vietile oamenilor, si de aceea se dedica atat de puternic sportului in general, si fotbalului in particular. in ultimii cativa ani Huawei investit in mai multe echipe – precum América, Santa Fe, Sporting Cristal, Arsenal, Atlético de Madrid si AC Milan – echipe care inspira oameni din intreaga lume, si in jucatori care, conform valorilor companiei, impartasesc valorile brand-ului nostru, precum Robert Lewandowski, ambasadorul Huawei in Europa Centrala si de Est si statele nordice, Alexis Sánchez, ambasadorul Huawei in Chile, iar acum Lionel Messi.

Lionel Messi a spus: “Trebuie sa te lupti pentru visul tau. Trebuie sa faci sacrificii si sa te implici total, mereu cu telul de a atinge maretia. in ziua in care consideri ca nu mai ai ce imbunatati, trebuie sa lucrezi mai departe pentru a obtine alte realizari.”

Nu a fost anuntata perioada parteneriatului din Messi si Huawei, insa presa din Spania scria in urma cu cateva zile ca va fi pe o durata de 3 ani iar Messi va urma sa primeasca intre 5 si 6 milioane de euro pe sezon.

Share articol: