Microsoft a lansat o nouă opțiune de mesagerie Teams premium, alimentată de ChatGPT, pentru a simplifica întâlnirile cu ajutorul chatbot-ului AI care a făcut furori în Silicon Valley.

Serviciul premium va costa 7 dolari pe lună în iunie, înainte de a crește la 10 dolari în iulie, a precizat Microsoft.
ChatGPT, deținut de OpenAI, va genera automat note ale ședinței, va recomanda sarcini și va ajuta la crearea de șabloane pentru utilizatorii Teams.

Microsoft, care a anunțat o investiție de mai multe miliarde de dolari în OpenAI la începutul acestei luni, a declarat că urmărește să adauge tehnologia ChatGPT în toate produsele sale, pregătind terenul pentru o mai mare concurență cu rivalul Google al Alphabet Inc. (GOOGL.O).

Chatbotul, care poate produce proză sau poezie la comandă, se află în prima linie a inteligenței artificiale generative, un spațiu în care tot mai multe companii mari de tehnologie își canalizează resursele.

ChatGPT a anunțat și un plan de abonament de 20 de dolari pe lună, care le va permite abonaților să primească acces la răspunsuri mai rapide și acces prioritar la noi caracteristici și îmbunătățiri.

__________________________________________________________________________________________________
 

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro:

Share articol: