In curand, Netxflix va fi disponibil oin 50 de tari

Netflix a rescris regulile continutului video online, iar acum se pregateste sa devina cel mai important jucator pe piata, inainte de 2020. Oficialii companiei au declarat in cadrul unei conferinte ca planuisc sa isi exinda afacerea la nivel global.

Intr-un termen de 5 ani ne-ar ca serviciile noastre sa fie disponibile in toata lumea”, a declarat seful diviziei de continut Ted Sarandos, in timpul conferintei Global Media and Communications, de la  New York.

La momentul actual, cei mai multi abonati ai Netflix sunt in Statele Unite, dar compania se dezvolta de doua ori mai repede in afara granitelor SUA, cu o rata de crestere de 2 abonati internationali la unul american. Si veniturile companiei au crescut la 1,22 miliarde de dolari in trimestrul 3, conform GigaOm.

Netflix ataca acum Europa. Recent, compania a intrat pe 6 piete noi, in Germania, Franta, Austria, Elvetia, Belgia si Luxemburg. Pe langa vechiul continent, americanii isi vor face lansarea in Australia si Noua Zeelanda in aprilie 2015, ceea ce va mari numarul la 50 numarul tarilor in care sunt prezenti.

Share articol: