WhatsApp vine cu noi funcționalități de securitate, dar și cu funcții precum abilitatea de a trimite mesaje video scurte, o alternativă la mesaje vocale scurte, și posibilitatea de a folosi conturi diferite pe același telefon. 

WhatsApp vă permite deja să folosiți același cont pe mai multe smartphone-uri, dar acum puteți folosi două conturi diferite pe același telefon, dacă acesta rulează Android, arată GSM Arena.

Această funcție - pe care Telegram a avut-o ani la rând - a fost disponibilă pentru utilizatorii beta ai WhatsApp pentru o perioadă, dar abia acum a fost lansată pentru publicul general. Având posibilitatea de a rula două conturi WhatsApp diferite în același timp pe același smartphone, utilizatorii nu vor mai fi nevoiți să aibă la ei două telefoane sau să folosească funcția de clonare a aplicației.

Cum se configurează mai multe conturi WhatsApp pe același telefon?

Pentru a configura al doilea cont WhatsApp, veți avea nevoie de un al doilea număr de telefon și de o cartelă SIM sau de un telefon cu suport multi-SIM sau eSIM. Cu toate acestea, dacă a doua cartelă SIM se află pe un alt dispozitiv, ar trebui să puteți configura al doilea cont WhatsApp, atât timp cât puteți primi codul de securitate pentru autentificare.

După ce ați rezolvat acest lucru, puteți merge la setările WhatsApp, faceți clic pe săgeata din dreptul numelui dvs., apoi pe „Add account" și urmați instrucțiunile.

WhatsApp spune că puteți controla setările de confidențialitate și notificările pentru ambele conturi separat.

Dacă nu vedeți funcția pe telefonul vostru înseamnă că va mai dura cel puțin o săptămână sau două până când această funcție va ajunge la toți utilizatorii de Android din întreaga lume.

Share articol: