În decembrie anul trecut, WhatsApp a lansat capacitatea de a fixa mesaje în cadrul conversațiilor și a chat-urilor de grup, dar puteai fixa doar un mesaj într-o conversație. Acest lucru se schimbă acum, deoarece CEO-ul Meta Mark Zuckerberg și șeful WhatsApp Will Cathcart au anunțat că utilizatorii pot acum fixa până la trei mesaje în chat-uri și în grupuri.

Utilizatorii pot fixa diferite tipuri de mesaje, inclusiv text, imagini și poll-uri. Pentru a face asta, trebuie să apăse lung pe el, să selecteze „Pin” din meniu și să selecteze, de asemenea, și durata. Mesajul va fi păstrat în partea de sus a chat-ului sau grupului timp de șapte zile în mod implicit, dar îl puteți fixa și pentru 24 de ore sau 30 de zile. După această perioadă, mesajul va fi anulat automat dacă nu este anulat manual.

De asemenea, atunci când utilizatorii dau clic pe mesajul fixat, aceștia pot naviga la întregul mesaj din conversație.

În conversațiile de grup, administratorii grupului pot permite membrilor să fixeze mesaje, iar atunci când un mesaj este fixat, toți membrii acelui grup sunt notificați despre acesta. Totuși, utilizatorii care se alătură unui grup după ce un mesaj este fixat nu îl vor vedea. Nici cei care nu au istoricul chatului de grup sau au șters mesajul înainte de a fi fixat nu îl vor vedea.
 

Share articol: