Opera GX include acum un buton pe care îl puteți apăsa atunci când sesiunea de navigare riscă să fie expusă ochilor curioși, fie că este vorba de un membru al familiei sau de șeful de la serviciu. 

Acesta este conceput pentru a dezactiva rapid redarea din toate filele și pentru a trece la o fereastră nouă cu conținut sigur în timpul unei vizite neașteptate sau atunci când șeful tău te surprinde că te uiți prea mult la Youtube când ar trebui să fii lipit de Excel.

Noul mod de panică poate fi activat cu ajutorul butonului F12 de pe o tastatură. Opera vă permite să alegeți un site web pe care să îl desemnați ca fiind sigur, cu opțiuni preinstalate pentru YouTube, Twitch și Wikipedia. Puteți apăsa din nou F12 după ce nu mai aveți probleme pentru a vă readuce tab-urile.

Pentru a activa butonul de panică, va trebui să activați opțiunea „early bird" din setările browserului Opera GX. Aceasta face parte din cea mai recentă actualizare de nivel cinci pentru Opera GX, care include, de asemenea, o funcție de tab-uri pentru oaspeți și îmbunătățiri pentru login pe Twitch.
 

Share articol: