Jocul de loto continuă să se afle la loc de cinste în oferta oricărui cazino. Cu numai 1 leu, un jucător norocos poate câştiga premii de sute de mii de lei, dacă ghiceşte numerele ce vor fi extrase la tragerea selectată pe biletul de joc.

Dar ca un jucător să ajungă în postura de a ridica un premiu atât de consistent este extrem de greu, datorită probabilităţii mici de reuşită. Dacă ne raportăm la un joc mai cunoscut publicului, cel de 6/49, atunci şansa de reuşită este de 1 la 13 MILIOANE de combinaţii simple de joc.

Ne referim cu siguranţă la premiul de categoria întâi, cel mai vânat de către jucători prin prisma valorii imense pe care o are. Există însă jocuri care pot aduce câştiguri fără să depinzi de o probabilitate atât de mare şi în plus îţi aduc şi beneficii nesperate. Despre asemenea beneficii vom discuta în topicul următor, deci citeşte-l cu atenţie!

1.Oameni faini la cazino

Un slot de tipul Sweet Bonanza demo te va introduce fără discuţie în lumea incitantă a păcănelelor. Vei deprinde modul în care acesta funcţionează, premiile pe care le cedează dar mai ales vei face acest lucru fără să te coste nici măcar 1 leu.

Dar acest lucru este promovat numai pe platformele online, care oferă această posibilitate pentru a atrage cât mai mulţi clienţi. Deşi într-un cazino fizic nu vei avea parte de un asemenea tip de promoţie, vei face cunoştinţă cu o componentă inexistentă în mediul online, socializarea.

De cele mai multe ori un jucător alege să joace într-un cazino fizic pentru a intra în contact cu alţi oameni şi de ce nu, pentru a schimba impresii despre joc. Este dacă vrei, că o petrecere uriaşă unde tocmai ai fost invitat şi de unde poţi pleca chiar cu ceva bani în plus în buzunar.

Jocul la loto însă presupune să pui nişte numere pe un bilet şi acest lucru îl faci de unul singur. Poate că singura persoană cu care interacţionezi este operatorul locaţiei stradale de loterie, însă o vei face la modul în care vei plăti un bilet de loto şi vei părăsi cât mai repede incinta.

În cazinoul fizic, poţi interacţiona la propriu cu o mulţime de oameni pe care îi întâlneşti pentru prima oară. Imaginează-ţi jocul de Craps, unde un aruncător da cu zarurile şi are de partea sa toată susţinerea mulţimii. Te regăseşti cu siguranţă printre aceştia şi fie doar şi pentru această experienţă merită să încerci jocurile de aici.

2.Ai mai multe opţiuni

În jocul de loto se învârt cam aceleaşi opţiuni, 6/49 sau 5/40, în timp ce într-un cazino eşti surprins în mod plăcut de mărimea şi diversitatea ofertei care te întâmpină. Încă de la primul pas în incinta unui cazino, este imposibil să nu rămâi pentru o clipă înmărmurit.

Ce să alegi? O masă de poker, una de blackjack sau poate masa unde se joacă ruleta europeană sau americană? Sau poate te atrag sloturile, îndrăgitele păcănele care conduc detaşat la popularitate în preferinţele jucătorilor?

Şi cum acestea sunt prezente într-un număr impresionant, îţi va lua ceva timp până vei alege la care dintre ele să îţi încerci norocul. Şi dacă chiar eşti nehotărât, vei găsi întotdeauna un sfat pertinent de la un jucător care îţi vede dilema sau chiar de la angajaţii cazinoului.

Cu o asemenea ofertă este imposibil să te plictiseşti într-un cazino, lucru pe care nu îl poţi spune despre jocul de loto. Dacă eşti un jucător de loto tradiţionalist, vei juca la nesfârşit aceleaşi numere, lucru care este deja plictisitor, nu-i aşa?

3.Marginea casei

Când vine vorba despre şansele de câştig, marginea de casă este caracteristica care îşi spune aici din plin cuvântul. Aceasta desemnează procentul din încasări care intră în buzunarul loteriei pentru fiecare extragere organizată de aceasta.

Rar auzi să se câştige un premiu la categoria 1, pentru că ai nevoie de noroc cât cuprinde pentru a-l câştiga. Cât priveşte marginea de casă, la jocul de keno aceasta este de 20% în timp ce alte variante de joc ajung chiar să depăşească procentul de 50%.

Deci fiecare bilet încasat aduce cel puţin aceste procente loteriei, dar pentru jucător înseamnă şanse sensibil mai mici de câştig. Dacă alegi însă să joci într-un cazino, vei descoperi cu surprindere că există jocuri care oferă o margine de casă neaşteptat de mică, deci îţi oferă un avantaj clar.

Jocul de blackjack are o margine de casă de sub 1%, ceea ce comparativ cu un joc de loto aduce reale şanse de câştig. Chiar şi sloturile oferă o margine de casă la o medie de 4%, deci concluzia este una singură, jocurile de cazino sunt mai ofertante decât cele de loterie, deci nu strică să le încerci cât mai repede cu putinţă.

4.Poţi să te îmbogăţeşti şi la cazino

Este adevărat că un premiu de categoria 1 la un joc de loto popular este unul cu multe zerouri, chiar în EURO. Este promisiunea pe care jocul de loto o face fiecărui jucător, însă foarte puţini se pot lăuda că au cucerit măcar o dată în viaţa un asemenea premiu.

Optica conform căreia într-un cazino nu poţi câştiga asemenea premii valoroase este una greşită, în mod curent cazinourile atribuie premii care depăşesc cu mult bariera de 1 MILION de EURO. Câştigurile acestea se pot obţine atât la jocurile de masă cât şi la îndrăgitele păcănele, deci ai mai multe opţiuni de a te îmbogăţi.

Toţi jucătorii ştiu că păcănelele sunt conectate în serie într-o reţea vastă de cazinouri şi au ataşate jackpot-uri care ajung la sume cu adevărat exorbitante. Un singur spin norocos poate face că slotul la care joci să îţi atribuie jackpot-ul de milioane de euro, aşa că de ce să nu încerci?

Aceste premii nu sunt condiţionate de selectarea vreunei mize de joc şi se declanşează absolut aleatoriu pe perioada desfăşurării jocului. Trebuie doar să fi pe slotul potrivit la timpul potrivit şi să ai de partea ta o doză bună de noroc.

Totuşi, nu trebuie să uiţi un fapt esenţial, atât cazinourile cât şi loteriile nu au ca ţel îmbogăţirea tuturor jucătorilor. Până la urmă trebuie să fie profitabile pentru a oferi asemenea premii valoroase, deci sfatul este să nu ai aşteptări prea mari şi să joci cât de responsabil poţi.

Concluzie

Este cazinoul o contra ofertă care să bată jocul de loterie? Cu siguranţă da, mai ales pentru faptul că într-un cazino poţi socializa şi ai de departe mult mai multe opţiuni de joc. Alege inspirat jocul de cazino, pariază responsabil şi în mod cert vei avea parte de o experienţă de joc benefică!

Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016

Share articol: