Bucuria unui joc de păcănele sizzling este de neegalat atunci când poți face asta din confortul casei tale, ori de câte ori dorești.

Cazinourile online au devenit rapid extrem de populare față de cele fizice, deoarece ofereau bonusuri, jocuri cu un design foarte atractiv, jocuri noi odată la câteva luni și libertatea de a juca indiferent de vreme, de banii din portofel sau de locul în care simțeai că te plictiseșți.

În momentul în care compania Novomatic a dezvoltat în Austria un joc clasic de pacanele, cu simboluri cu fructe, stele și șeptari, acesta a devenit preferatul tuturor jucătorilor de pretutindeni.

Cu o interfață foarte plăcută, colorată și distractivă, jocul de păcănele sizzling a devenit cunoscut pentru combinația câștigătoare între divertisment, complexitate și câștiguri substanțiale.

Ce este și cum se joacă online Sizzling Hot Deluxe?

Denumirea de Sizzling Hot vine de la animația creată pentru joc, în care atunci când se semnalează un câștig, simbolurile devin strălucitoare, de parcă ar lua foc. În engleză, sizzling se traduce prin extrem de fierbinte, torid, înflăcărat etc.

Un joc potrivit atât pentru începători, cât și pentru cei experimentați, Sizzling Hot Deluxe este un joc de aparate cu fructe. Simbolurile cele mai importante pentru câștig sunt steluțele (scatter) și șeptarii, dar poți avea câștiguri mai mici și cu celelalte simboluri cu fructe ca cireșe, pepeni, struguri, lămâi s.a. 

Poți alege să mizezi cât vrei tu la acest joc cu 5 coloane și 3 rânduri, cu 5 linii active de câștig, atât timp cât te asiguri că pui miza minimă cerută de 0.05 bani, ceea ce oferă posibilitatea de joc oricărei persoane, indiferent de nivelul de venit.

Particularitatea cea mai importantă a acestui joc distractiv este faptul că orice jucător își poate dubla veniturile, iar asta l-a făcut foarte popular printre jucătorii de cazino.

Online se găsesc o multitudine de sloturi video sizzling (păcănele) în diverse formate și cu designuri distincte, însă Sizzling Hoț Deluxe s-a remarcat prin simplitatea jocului și a regulilor, design atractiv și posibilitatea obținerii unor câștiguri mărețe.

Cu o rată de câștig de 95.66%, acest joc te îndeamnă să te relaxezi și să porneșți rotirile. Pariul este determinat de suma pe care o ai disponibilă pentru joc, iar jocul presupune că trebuie să cuplezi simbolurile care se potrivesc, în timp ce ele se mișcă de la stânga la dreapta.

Cum te califici pentru bonus la jocul Sizzling Hot Deluxe?

Bonusul se poate câștiga atunci când primeșți cel puțin trei steluțe pe oricare dintre coloane. Pariază-ți câștigurile înainte de a acumula de cinci ori câștigul.

Cum îți poți dubla câștigurile la pacanele sizzling?

De fiecare dată când ai un câștig, poți alege să îl dublezi. Dacă ești de acord va trebui să ghicești culoarea (roșu sau negru) următoarei cărți întoarse dintr-un set de 52 de cărți de joc poker, fără joker. Cea mai mare posibilitate de câștig este atunci când nimerești 5 septari (77777) și ai posibilitatea de a câștiga de cel puțin 5 ori câștigul tău de până atunci.

Cum poți juca jocuri de pacanele gratis sizzling?

Alege să joci varianta demo gratis a jocului pentru a te obișnui cu dinamica jocului și a observa modul în care se oferă câștigurile. Învață cum să mizezi, astfel încât să nu pierzi prea mulți bani și fii atent când alegi funcția de gamble, care oferă 50% șansă de câștig.

Nu uita că atât timp cât joci varianta demo, nu ai cum să pierzi bani reali, dar în același timp, nu poți nici să îi câștigi. Dacă te simți pregătit să treci de la stadiul de jucători la pacanele gratis, la cel de parior pe bani reali, există totuși, o altă varianta care să nu îți afecteze prea mult buzunarul.

Ai posibilitatea să îți faci cont la unul dintre cazinourile licențiate din România și să joci gratis pe baza bonusului de bun venit, care îți oferă și posibilitatea de a câștigă bani reali, în funcție de condițiile fiecărui cazino.

În afară de Sizzling Hot Deluxe, poți alege și alte jocuri de pacanele gratis sizzling care au variante îmbunătățite sau design-uri diferite și care te pot ajuta să te relaxezi și să te distrezi zi de zi. Poți juca pacanele gratis fie de pe mobil, fie de pe laptop, calculator sau tabletă, deoarece cazinourile online au creat variante de joc pentru fiecare dispozitiv.

Slots Calendar este un site avizat de instituțiile statului, având numărul de licență L2193393Y001127 obținută in baza deciziei ONJN Nr. 2590 / 28.10.2019.

Share articol: