În ziua de azi, pentru a rămâne ancorați în realitatea economică curentă, procesul de digitalizare a devenit o necesitate clară și perfect justificată. Multe companii cred însă în mod eronat că digitalizarea este doar o tendință trecătoare și că vom reveni la un moment dat la formatul nostru clasic de lucru care implică procese de muncă manuale, repetitive și ineficiente. 

Însă indiferent dacă vorbim despre munca din birouri, despre stiluri hibride de organizare a angajaților sau direct despre un format de lucru digital realizat corespunzător de la domiciliul personal, în lipsa digitalizării apar anumite riscuri greu de ignorat: 

Pierderea relevanței în cadrul pieței în care ești activ

Plasarea într-un dezavantaj competitiv evident

Lipsa accesului la date cheie despre propria afacere

Stoparea creșterii veniturilor

Creșterea tuturor costurilor de operare

Pentru a preveni toate acestea, majoritatea directorilor executivi și-au determinat companiile să digitalizeze diferite părți ale afacerilor lor. Rezultatul pozitiv direct al eficientizării prin digitalizare a fost resimțit atât de angajați, prin creșterea nivelului general de bunăstare, cât și de către clienții propriu-ziși care au primit astfel acces mai rapid la produse și servicii. 

În ziua de azi, organizațiile din toate sectoarele caută instrumente software adecvate de digitalizare, aruncând priviri mai atente asupra transformării digitale și asupra a ceea ce trebuie făcut pentru a crea un mediu de afaceri compatibil cu tehnologiile viitorului. Astăzi vom vorbi tocmai despre un astfel de instrument puternic, myintranet, care poate acoperi cu brio rolurile cheie din compania ta și te poate ajuta să previi pierderea lunară a mii de euro din cauza lipsei eficienței. 

myintranet  - un mare pas înainte pentru toate companiile românești

Există numeroase modalități prin care procesul de digitalizare poate fi realizat la nivel de companii mici, medii sau mari. Dar, la myintranet, știm însă că niciunul nu ajută o companie mai vizibil decât un software avansat, personalizabil, croit exact pentru nevoile tale. Un astfel de software îți permite eficientizarea totală a muncii liderilor și angajaților, ajutându-te în proces nu doar să câștigi mai mulți bani, ci chiar să eviți pierderile financiare nejustificate - pierderi de care de multe ori nici măcar nu aveai idee că există.

Spre exemplu, dacă ți-am spune că din cauza managementului defectuos și al rapoartelor eronate cel mai probabil pierzi anual cam 20% din cifra de afaceri, cel mai probabil ai crede că e o exagerare. Un moft de marketing. Însă, după ce au început procesul de digitalizare, foarte mulți directori de companii au constatat că aveau pierderi foarte similare, cu recurență lunară, din multiple motive: 

Erorile umane când vine vorba despre inventare, cataloage și registre 

Lipsa unui tool software care să-i ajute să-și organizeze angajații aflați în diverse puncte pe hartă

Lipsa de timp alocat avansării afacerii din cauza blocării în operaționalul de zi cu zi al companiei

myintranet vine să ajute tocmai în aceste departamente, și o face cu brio, aducând un plus enorm de eficientizare prin componenta sa digitală care-ți ajută echipa pe toate planurile: vânzări, producție, marketing sau financiar. Fiind o soluție smart completă pentru industria de producție, îți va oferi 24/7 viziune 360 asupra companiei, echipelor tale și a felului în care își folosesc timpul. Este singurul software care se adresează tuturor angajaților, nu doar unor grupuri mici, și integrează toate tehnologiile necesare pentru buna funcționare a companiei:

CRM - Customer Relationship Management

ERP - Enterprise Resource Planning

MPS - Master Planning Schedule

WiP - Work in Progress

MRP - Material Requirements Planning 

Indiferent de domeniul de activitate, myintranet  te va ajuta să reduci timpul de transfer dintre operațiuni și să eficientizezi costurile în mod intuitiv, creând echipe de experți sincronizați asupra taskurilor importante care contribuie la succesul afacerii tale. Poți urmări toate etapele fluxului de lucru în orice moment pentru management eficient și poți genera rapoarte importante pentru vânzări, angajați, consumuri de materiale și multe altele.

Un punct cheie al platformei digitale myintranet este că se mulează pe nevoile tale printr-un nivel înalt de personalizare și beneficiază de tehnologii avansate de automatizare: poți chiar configura prețurile dinamic, în funcție de potențialul clienților tăi.

Folosind myintranet, vei avea parte de toate avantajele care fac din digitalizare noua normă pentru o afacere de succes: 

Reducerea pierderilor totale

Trasabilitate complet transparentă

Acuratețea evidenței stocurilor

Facturare eficientă

Marketing la un click distanță

Menționăm că myintranet este un software care nu necesită instalare propriu-zisă pe un PC. Poate fi accesat de pe orice terminal care are un browser instalat.

Unicul pas dintre prezent și viitor

Devine evident că prin astfel de unelte software, companiile pot oferi clienților servicii și produse la un nivel mai ridicat ca niciodată, folosindu-se de standarde tehnice mai înalte. Oamenii doresc sisteme tehnologice simple, eficiente, inteligente și solide. Acest lucru este valabil atât pentru angajații din orice domenii de expertiză, cât și pentru clienții oricărei piețe. Companiile digitalizate sunt viitorul, iar serviciile egale și standardele tehnice înalte devin pe zi ce trece noua normă.

Am putea trage concluzia că prin digitalizare accelerată am progresat cam cu un deceniu înspre viitor în doar doi ani. Avansul continuă, iar software-uri puternice precum myintranet îți stau la dispoziție pentru a eficientiza în timp real procesele tale de muncă și a obține maximul de profit din afacerea ta, indiferent de domeniul de activitate. 

Devine din ce în ce mai clar că între prezent și viitor există doar un pas. 

Alege digitalizare și eficientizare. 

Alege myintranet.

Share articol: