Kevin Mita, expert în marketing digital cu brand-uri de renume în portofoliu, a lansat recent startup-ul RELI, ce oferă soluții simple și eficiente pentru transformarea locuințelor clasice în spații inteligente, demonstrând astfel necesitatea noilor tehnologii în viața cotidiană, de la economisirea energiei și creșterea siguranței până la maximizarea confortului.

O locuință inteligentă este un spațiu automatizat prin sisteme inovative și dispozitive electronice ce permit proprietarului să monitorizeze și să controleze diverse aspecte ale locuinței, precum iluminatul, temperatura, securitatea, entertainment-ul și multe altele. Prin intermediul aplicațiilor de pe smartphone, proprietarul poate monitoriza în timp real toate dispozitivele inteligente din casă, putând astfel să optimizeze siguranța și confortul întregii familii. În plus, toate dispozitivele comunică între ele și pot fi sincronizate astfel încât input-ul utilizatorului să fie minim. Senzorii pot detecta prezența și pot activa sau dezactiva automat alte sisteme, cum ar fi cele de iluminat și climatizare, asigurând îmbunătățirea eficienței energetice și reducerea costurilor.

”Locuințele inteligente oferă numeroase avantaje, începând de la economisirea de energie și creșterea siguranței, până la confort și entertainment. Prin ajustarea temperaturii și luminozității, proprietarul poate reduce consumul de energie și costurile aferente. De asemenea, proprietarii pot opta pentru soluții de energie verde, care sunt rentabile pe termen lung.

În calitate de furnizor de soluții smart, RELI își propune să ofere o conversie eficientă a unui spațiu deja finalizat într-un sistem smart home fără a fi nevoie de modificări semnificative ale infrastructurii existente. Acest lucru este posibil datorită unei soluții rapide ce nu implică spargerea pereților sau modificări majore ale instalațiilor electrice, facilitând astfel transformarea casei într-o locuință inteligentă.

Mai mult decât atât, RELI poate oferi soluții personalizate pentru dezvoltatorii imobiliari, astfel încât potențialii cumpărători să nu achiziționeze doar o locuință, ci un mediu sigur, practic și convenabil pentru viața de zi cu zi, dotat cu tehnologie de ultimă generație ” ne spune Kevin Mita.

Kevin susține că locuințele inteligente sunt viitorul domeniului imobiliar, iar tehnologia poate fi folosită pentru a transforma casele noastre în spații mai eficiente, confortabile și sigure. Această transformare nu este doar un pas înainte pentru un stil de viață mai modern și mai comod, ci și o investiție inteligentă pentru viitor, aducând pe termen lung reducerea costurilor și a impactului asupra mediului.

Dacă vrei să descoperi o nouă eră în automatizarea locuinței, RELI poate fi răspunsul. Pentru mai multe informații, accesează www.reli.ro.

Share articol: