Digitalizarea programărilor este aici! Pentru cei care încă mai sună la saloane pentru a obține o programare la saloanele de hair and beauty Stailer vine cu o noutate. Digitalizarea era de multă vreme așteptată, iar acum iată că a devenit metoda uzuală mai ales pentru cei obișnuiți cu aplicațiile mobile sau cu internetul ca tool pentru orice task. 

Stailer este platforma și aplicația dedicată digitalizarii programărilor la saloanele de hair and beauty. Cuprinde zeci de saloane și stiliști înscriși aici, din 41 de orașe ale țării. Practic permite ca la un click distanță să realizați o programare coafor online sau la cosmetică ori barbershop. Totul este gratuit, simplu și rapid. 

Emoțiile unui începător 

Desigur, vă veți gândi de ce să schimbați ceea ce deja funcționează. Poate că frecventați același salon de ani de zile. Însă chiar și așa, timpul petrecut să planificați următoarea vizită la salon, timpul pierdut să sunați la recepția unui salon nu vi-l dă nimeni înapoi. Iar dacă se întâmplă să vă găsiți la un moment dat într-un oraș străin, pentru un eveniment de ce nu, cum reușiți să ajungeți la un salon? Pentru un look fresh, un make-up profesional sau orice alt serviciu din sfera hair and beauty apelați la Stailer. 

Stailer funcționează pe baza inteligenței artificiale. Permite acces la un portal în care sunt adunați cei din domeniul hair and beauty. Este agenda agendelor pentru toate aceste saloane înscrise aici. Adică cei interesați știu imediat despre disponibilitatea unui stilist. Uneori se întâmplă ca în aceeași zi, la câteva ore distanță să găsească loc liber la salon. 

Iar pentru tot acest proces de căutare dedicați jumătate din timpul pe care îl consumați înainte. Căutările sunt facile, confirmările vin imediat. Nu mai depindeți de orarul salonului, programările pot fi făcute oricând. Atât platforma, cât și aplicația, sunt ușor de folosit. Nu vă trebuie cunoștințe prea avansate să vă dați seama cum să folosiți Stailer. 

Aplicația, descărcată și instalată la fel de simplu 

Pentru că în rândul utilizatorilor a fost sesizat interesul crescut privind această metodă de programare la saloanele de hair and beauty, Stailer a lansat și o aplicație dedicată. Aceasta este disponibilă în Magazin Play, App Store sau App Gallery. La fel de simplu și de ușor puteți incearca aplicatia Stailer oricând. Datele vă rămân înregistrate și astfel, de fiecare dată când reveniți în aplicație, modificați minimul de informații pentru a seta o programare. 

Spunem asta pentru că nu sunteți limitați din niciun punct de vedere. Astfel, puteți naviga în voie în lista de saloane disponibile, puteți compara prețurile, vizualizați recenzii ale clienților și fotografii. Vă puteți face o imagine cât se poate de reală despre calitatea serviciilor oferite de unii stiliști și cosmeticieni. Programări puteți face oricând și în număr nelimitat, nu contează nici dacă le anulați sau le reprogramați.

Stailer vine și cu funcții practice precum posibilitatea de a seta remindere. Așadar, sunteți tentați să încercați? 

Contact: [email protected] 

Share articol: