Lanțul de sandvișuri Subway care a oferit recent o promoție care îi ispitea pe fani cu o aprovizionare pe viață cu sandvișuri dacă își schimbau legal numele în „Subway" - continuă să forțeze limitele în timp ce își face publicitate pentru noul său meniu.

Cea mai recentă mișcare a brandului se numește „Subway in the Sky" și este un dirijabil de peste 54 de metri care va transporta clienții în aer pentru a încerca sandvișurile lanțului.

Vehiculul este proiectat să arate ca unul dintre noile produse din meniul Subway și integrează carne, brânză și legume asortate.

„Iată șansa ta de a experimenta culmile pe care Subway le-a atins de când a început călătoria noastră de transformare, în 2021", spune Subway în materialele sale promoționale.

Dirijabilul poate transporta până la șapte pasageri în același timp și va pluti la o altitudine de 1.000 de metri.

Înainte de îmbarcare, pasagerii vor primi o cutie de prânz cu mostre din cele patru noi sandvișuri „Deli Hero" ale lanțului, pe care le vor mânca în timpul zborului.

Dirijabilul va ridica in aer pasageri din orașele americane Missouri, Orlando și din zona Miami.

Biletele în sandvișul aerian vor fi gratuite, dar oaspeții plini de vor trebui să acționeze rapid pentru a le lua.

Acestea vor fi disponibile pe baza principiului „primul venit, primul servit", cu înscrieri separate pentru fiecare oraș începând cu câteva zile înainte de zbor.
__________________________________________________________________________________________________

Share articol: