Inteligența artificială este cu siguranță una dintre cele mai populare sintagme ale anului, iar Samsung a decis că nu vrea să fie lăsat pe dinafară din joc. Așa că a anunțat că „o nouă eră a Galaxy AI se apropie".

Ce ar putea însemna asta? Samsung dă un singur exemplu, și anume AI Live Translate Call, care este exact ceea ce sugerează numele, cel puțin în teorie. Compania spune că „în curând utilizatorii cu cel mai recent telefon Galaxy AI" vor avea un traducător personal ori de câte ori au nevoie. Acesta va fi integrat în funcția nativă de apelare, astfel încât „complicațiile legate de utilizarea unor aplicații terțe au dispărut".

Traducerile audio și de text vor apărea în timp real, pe măsură ce vorbiți, iar toate acestea se vor întâmpla pe dispozitiv, astfel încât conținutul conversațiilor va rămâne doar local, fără să fie externalizat. Acest lucru, spune Samsung, face ca acțiunea de a suna pe cineva care vorbește o altă limbă să fie la fel de simplă precum activarea subtitrărilor. Asta, bineînțeles, dacă funcționează într-adevăr așa cum este descris.

Așadar, potrivit Samsung, Galaxy AI va fi „o experiență completă de inteligență artificială mobilă, alimentată atât de inteligența artificială pe dispozitiv dezvoltată la Samsung, cât și de inteligența artificială bazată pe cloud".

 

Share articol: