În aprilie 2023, WhatsApp a început să testeze o bară de navigare pusă în partea de jos și reproiectată în WhatsApp pentru Android. După aproape un an, reproiectarea a ajuns în sfârșit în versiunea stabilă a aplicației.

Într-o nouă postare pe X/Twitter, WhatsApp a anunțat că WhatsApp pentru Android va afișa acum bara de navigare în partea de jos a ecranului, mai degrabă decât în partea de sus, ceea ce facilitează accesul la aceasta, deoarece este mai aproape de degetele mari. Compania nu s-a oprit aici. Ea a și reproiectat design-ul acesteia.

Bara de navigare anterioară era de culoare verde, avea o filă mică pentru Comunități și file mari pentru Chats, Status și Apeluri - și doar fila Comunități avea o pictogramă, celelalte trei nu. Noua bară de navigare este albă, are file de dimensiuni egale pentru cele patru secțiuni și prezintă pictograme pentru toate.

Aceste modificări fac ca bara de navigare să arate simetrică, mai curată și mai modernă. Schimbarea este activă cu versiunea 2.24.6.77 la nivel global. Așadar, actualizați aplicația din Play Store pentru a vă bucura de noul design.


 

Share articol: