Logo-ul Disney+ și-a schimbat culoarea de fundal de la albastru la o nuanță de tip gradient verde-albastru. 

Disney a decis ca aplicațiile Disney+ și Hulu să fuzioneze într-un singur serviciu, unificat sub denumirea Disney+. Deși Disney+ și Hulu sunt încă disponibile ca aplicații independente, Hulu pe Disney+ a fost lansat oficial. Iar această fuziune de conținut a fost marcată de „schimbarea de culoare a logoului".

The Walt Disney Company a anunțat lansarea oficială a Hulu pe Disney+ în SUA pentru abonații Disney Bundle, reunind bibliotecile extinse de conținut ale Disney+ și Hulu.

Știm că această fuziune între Disney+ și Hulu este serioasă, deoarece Disney+ și-a schimbat tot brandingul pentru a se adapta noului conținut de pe platforma sa. Albastrul Disney+ a devenit o nuanță de albastru verzui, modificată de Hulu, pe care Disney o numește „Aurora", arată Nerdist.

„Lansarea prezintă, de asemenea, un branding reîmprospătat pentru Disney+. Această evoluție îmbină verdele caracteristic Hulu cu albastrul moștenit de Disney+, creând o senzație premium, pentru a întâmpina Hulu pe Disney+ și pentru a marca un nou capitol pentru serviciul de streaming", se arată într-un comunicat al companiei.

Share articol: