În ultima vreme, dezvoltatorii Spotify par să fie ocupați cu adăugarea de funcții suplimentare la serviciul lor, căutând noi modalități de a ieși în evidență.

Până acum o funcție a lipsit cu desăvârșire de pe acest serviciu, și anume posibilitatea de a asculta conținut audio lossless (fără pierderi). Audiofilii au fost deja tentați să se alăture Apple Music tocmai datorită acestei opțiuni, care le oferă fanilor muzicii de calitate superioară opțiunea de a se bucura de un peisaj sonor mai vibrant. Și, în vreme ce Apple Music oferă această opțiune fără costuri suplimentare, Spotify ar plănui să-i taxeze pe utilizatorii care vor să se bucure de o astfel de experiență. De menționat este și faptul că Amazon oferă și el aceeași opțiune în mod gratuit.

Spotify a promis opțiuni audio Hi-Fi în urmă cu doi ani. Au existat zvonuri că ar putea ajunge să coste mai mult în plus, dar majoritatea abonaților au sperat că acestea erau doar atât: zvonuri. Totuși, se pare că ele se adeveresc și că e doar o chestiune de timp până când vom putea vedea și costul efectiv pentru acest beneficiu. 

____________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro:

Share articol: