WhatsApp le oferă utilizatorilor noi opțiuni de formatare a textului, pentru a îmbunătăți experiența de chat. Până acum, aceștia puteau să folosească formatări precum bold, italic, strikethrough sau monospace.

Aceste noi opțiuni deschid o nouă lume de oportunități - liste numerotate, ghilimele și formatarea codului în linie - toate disponibile acum pe Android, iOS, Web și Mac. Acestea au fost anterior în faza de testare, iar acum sunt oficial disponibile și toate sunt foarte ușor de activat.

Pentru o listă cu bullets, utilizatorii trebuie doar să insereze simbolul „-" înaintea textului, urmat de un spațiu, iar apoi să continue să adauge mai multe elemente la listă prin repetarea aceleiași operațiuni, arată GSM Arena. Același lucru este valabil și pentru listele numerotate, doar că, în acest caz, trebuie adăugat numărul urmat de un punct și un spațiu - „1." și apoi „2.", etc. Pentru a folosi ghilimele, e nevoie doar de simbolul „>" urmat de un spațiu și ceea ce urmează va fi un citat.

Cu siguranță noile funcții se vor dovedi utile, pentru că permit accentuarea și mai precisă a diverselor tipuri de conținut. Cu siguranță WhatsApp va lua în calcul și introducerea altor astfel de opțiuni speciale, în viitor.
 

Share articol: