Mesajele vocale au fost o caracteristică de bază a WhatsApp de ani de zile. La fel și apelurile vocale și cele video. Până acum, mesajele video lipseau din tot acest set de instrumente, dar se pare că e o funcție a cărei implementare a fost pregătită de companie și care acum este disponibilă. 

Acestea pot avea o durată de până la 60 de secunde fiecare și sunt criptate end-to-end la trimiterea în rețea WhatsApp.

Expedierea unui mesaj video a fost făcută în mod intenționat asemănătoare cu modul în care funcționează trimiterea unui mesaj vocal, astfel încât să nu existe o curbă de învățare suplimentară.

Pictograma destinată anterior mesajelor vocale poate fi acum apăsată pentru a intra în modul mesaj video. Apoi, pur și simplu trebuie să țineți tasta apăsată și să înregistrați, la fel ca în cazul mesajelor vocale, iar când eliberați butonul clipul este trimis. Puteți, de asemenea, să glisați în sus pentru a înregistra video fără a fi nevoie să țineți apăsat butonul - din nou, la fel ca în cazul mesajelor vocale.

Videoclipurile se redau automat pe mute atunci când sunt deschise într-un chat, iar dacă apăsați pe un videoclip în timpul redării, veți porni sunetul. Mesajele video sunt acum în curs de implementare și vor fi disponibile pentru toți utilizatorii WhatsApp „în următoarele săptămâni".

__________________________________________________________________________________________________

 

Share articol: