La scurt timp după ce YouTube a anunțat că a luat măsuri drastice împotriva programelor de ad blocking, platforma a împărtășit planurile de îmbunătățire a serviciului său Premium plătit pentru a stimula oamenii să înceapă să plătească pentru YouTube. 

Astfel, într-un fel, nu numai că utilizatorii vor avea acum ocazia să sară peste reclame, dar obțin și acces la unele caracteristici interesante.

Se presupune că Playables este una dintre aceste caracteristici și, după cum se pare, este acum în curs de implementare pentru clienții care plătesc abonament. Playables este o secțiune de sine stătătoare în aplicația YouTube sau pe site-ul web de pe desktop care vă permite să jucați jocuri arcade. Unii utilizatori Premium primesc acum notificări de la YouTube prin care li se spune că acum pot activa Playables prin setări.

Odată ce permiteți opțiunea Playables, puteți începe să jucați unul dintre cele 37 de jocuri disponibile în acest moment, dintre care unul este Angry Birds Showdown. Cea mai bună parte este că nu trebuie să descărcați nimic - toate jocurile rulează pe browserul desktop sau pe aplicația YouTube mobilă.

Am văzut o abordare similară din partea Netflix, dar urmează să vedem dacă se va dovedi a fi un succes. De fapt, nici măcar YouTube nu este sigur de acest lucru, așa că spune că serviciul va fi disponibil până la 28 martie 2024 și că va decide ulterior dacă va păstra opțiunea Playables. 

Share articol: