(P) ProArt P16 (H7606): libertate de creație oriunde te-ai afla

H7606 Poza 1 1

Versatilitatea, durabilitatea și portabilitatea sunt caracteristici ale unui laptop pe care creatorii de conținut pun preț alături de rapiditatea cu care acesta poate duce la bun sfârșit sarcinile de lucru. ASUS ProArt P16 (H7606), propulsat de puternicul AMD Ryzen™ AI cu tehnologia care îți oferă acces la 150 de experiențe cu Inteligență Artificială care procesează informația local, îți oferă posibilitatea de a materializa viziunea artistică în realitate, oriunde apare inspirația.

Noul ProArt P16 (H7606), un adevărat studio în mișcare dotat ce cele mai puternice componente ale momentului, îți permite să creezi de oriunde mai inteligent, mai rapid, fiind un laptop pentru profesioniștii fără frontiere sau limite, datorită celor mai puternice componente ale momentului: un procesor AMD Ryzen™ AI 9 HX 370 și un GPU NVIDIA GeForce RTX seria 40, capabile să îndeplinească cu ușurință orice fel de sarcini creative sau fluxuri complexe de productivitate.

Ecranul touchscreen de 16 inci 4K ASUS OLED calibrat pentru acuratețe profesională a culorilor transpune digital viziunea artistică în realitate.


AMD Ryzen™ AI 9 HX 370: performanță AI de neegalat pentru o creativitate fără limite

Motorul acestei mașinării creative este un procesor AMD Ryzen™ AI 9 HX 370 cu putere de procesare NPU dezlănțuită.

Pentru creatori, aceste performanțe se traduc prin importuri și redări de secvențe 4K fără efort, sarcini accelerate bazate pe inteligența artificială în Adobe Premiere Pro, precum transcrieri în timp real de la vorbire la text, încadrări automate ale secvențelor, identificarea și extragerea scenelor dintr-un clip, imagini generate de AI sau eliminarea zgomotului din filmări și adăugarea de detalii fine. Editarea video în timp real cu redare fluidă este acum posibilă fără efort pentru ca tu să te poți concentra pe poveste, nu pe etapele de lucru.

Și atunci când vorbim de utilizarea de zi cu zi puterea AMD Ryzen™ AI îți vine în ajutor în rezolvarea sarcinilor precum sumarizarea documentelor și email-urilor într-un format ușor de reținut. Crearea de documente profesionale și a corespondenței de afaceri nu a fost niciodată mai ușoară. În plus, cu doar câteva idei, vei putea genera prezentări captivante pentru audiența ta.

Eliberează-ți creativitatea cu funcții dedicate

Faptul ca ProArt P16 (H7606) este un laptop destinat creatorilor de conținut digital este evident și datorită suitei de aplicații AI ASUS la care acesta are acces. ProArt Creator Hub pentru optimizarea performanțelor și crearea de palete de culori care inspiră, Musetree pentru generarea de imagini, sau StoryCube pentru organizarea conținului digital sunt doar câteva dintre 150 de experiențe cu Inteligență Artificială facilitate de AMD Ryzen™ AI care preiau din sarcinile zilnice pentru ca tu să îți poți dezlănțui creativitatea.

 

Pentru productivitate crescută, ASUS a dotat fiecare nouă generație ProArt cu o rotiță de control specializată ASUS DialPad, integrată de data aceasta în suprafața generoasă a touchpad-ului și care îți permite personalizarea și controlul facil al celor mai importante unelte și parametri ale aplicațiilor creative pe care le folosești zi de zi.

Datorită componentelor puternice disponibile pentru toate modelele ProArt P16 (H7606) - plăci video dedicate NVIDIA GeForce RTX din seria 40, până la 64 GB memorie de sistem și SSD-uri încăpătoare cu capacitate de maxim 4 TB - poți lucra fără efort cu un conținut la rezoluție 4K și îți rămân și suficiente resurse pentru celelalte unelte de productivitate pe care le utilizezi în mod uzual.

ProArt P16 (H7606) poate menține performanțele la un nivel foarte ridicat ore întregi de lucru cu ajutorul  sistemului de răcire prevăzut cu trei ventilatoare și metal lichid pentru transfer termic îmbunătățit. Iar atunci când dorești să te relaxezi după o zi de muncă, poți activa modul 0dB pentru a putea savura conținut multimedia fără niciun fel de distrageri.

Configurează chiar acum laptopul ProArt P16 (H7606) in eShop ASUS România și dă frâu liber creativității!

Share articol:

Urmărește-ne pe:

Modifică setările cookies