Un telefon editie limitata a lui Galaxy S6 edge a fost cumparat cu 91.635 de dolari!

Galaxy S6 edge Iron Man Edition este o editie limitata a telefonului ce este gravata cu personajul celebru al celor de la Marvel iar multi oameni si-au exprimat dorinta de a pune mana pe acest telefon exclusiv.

Dorinta de a pune mana pe un astfel de telefon a facut ca al doilea cel mai mare retailer e-commerce din China, JD.com, sa scoata la licitatie un telefon Galaxy S6 Iron Man Edition in aceasta saptamana si au existat 92.429 de licitatie - pretul final a fost de 568.799 Yuan, adica 91.635 de dolari! De aproape 100 de ori mai mult decat pretul normal al telefonului.

Samsung a mizat pe succesul telefonului Galaxy S6 edge intr-o culoare rosie pe spate si fata, culoare extrem de populara in China, si planuieste sa vanda 16 milioane de unitati in China! Initial, se credea ca vor fi disponibile doar 1.000 de unitati si acestea vor fi puse la vanzare numai in Coreea, insa faptul ca vor fi vandute la scara mare in China poate sugera ca va aparea si pe alte piete din lume.

Fiecare telefon are un numar unic de serie iar cel scos la licitatie avea numarul 66; avand in vedere ca 6 este un numar considerat foarte norocos in China, numarul de serie 66 sugereaza ca telefonul va aduce de 2 ori mai mult noroc. Acesta este unul dintre motivele pentru care telefonul a fost vandut la un asemenea pret.

 

Iata reclama facuta de Samsung pentru telefon in care apare si Leo Messi

Share articol: