Acer prezintă zilele acestea noul aparat Iconia Smart cu ocazia World Mobile Congress de la Barcelona. Acer Iconia Smart este un hibrid tabletă-telefon având ca sistem de operare Androidul lui Google. Cu un ecran extra-wide 21:9, noul gadget show-off aspiră la perfecțiunea multimedia mobilă.

Ecranul 21:9 al noului Acer Iconia Smart are 4.8" și o rezoluție de 1024x480 pixeli, de-a dreptul impresionantă. Dacă menționăm și tehnologia Dolby Surround Sound ajungem deja să umblăm cu cinematograful în buzunar.

Noul aparat rulează Android 2.3.2 Gingerbread susținut de ultima versiune UI 4.0 a lui Acer botezată Breeze. Totul este procesat de un chipset Snapdragon de 1GHz, destul de puternic pentru a rula Flash 10.1 în browser.

Cum orice smart care se respectă are capacitate de videocall, și aici vorbim de două camere, una de 8MP cu LED flash și înregistrare video HD la 720p, cea secundara fiind de 1.3MP.

Acer Iconia Smart are o carcasă monobloc din metal turnat și singura culoare disponibilă va fi argintiu. În afară de accelerometru, jocurile vor fi controlate și cu ajutorul unui senzor giroscopic.

Share articol: