"Ucigasul de flagship-uri" va avea un pret foarte atragator.

UPDATE Telefonul a fost lansat oficial!

Se confirma specificatiile care se zvoneau. Exceptia este camera unde, pana la urma, camera frontala nu are mai multi megapixeli decat cea principala.

Camera principala este de 16MP Sony IMX398, stabilizator optic, AF, LED flash si video 4K. Camera frontala este de 8MP Sony IMX179 cu video 1080p. Cea frontala are stabilizator electronic de imagine pentru video-uri mai bune.

Pretul este de 399 de dolari in Statele Unite, 309 lire in Marea Britanie si 399 de euro in Europa.
 


O reclama aparuta pe net din greseala a dezvaluit pretul viitorului OnePlus 3. Cei de la Hindustan Times a publicat imaginea de mai jos inainte ca telefonul sa fie prezentat de compania de China.

Reclama dezvaluie tot ce va avea telefonul - Snapdragon 820, senzor de amprenta (care deblocheaza telefonul in 0.2 secunde), 6GB de RAM si 64GB spatiu de stocare, camera principala de 8MP si camera frontala de 16MP (da, nu e nicio eroare). Telefonul va mai avea cateva functii interesante precum Smart Capture, Optic AMOLED display si DASH Charge.

Telefonul ar urma sa fie vandut exclusiv prin intermediul celor de la Amazon iar pretul va fi de 27.999 INR, adica aproximativ 416 dolari! Telefonul urmeaza sa fie lansat in cateva ore, vom reveni cu un update

Share articol: