iPhone 12 este numele telefonului pe care Apple îl va lansa în 2020, iar mai multe zvonuri și imagini cu acest smartphone au apărut încă de câteva luni încoace.

Un mock-up cu iPhone 12 a apărut deja pe Youtube, iar modelul din clipul de mai jos pare să copieze design-ul iPhone 11 în partea frontală și în cazul decupajului din display, însă de aici lucrurile se schimbă destul de mult.

Apple pare înclinată să se inspire de la un telefon mult mai vechi pentru marginile acestui telefon, dar și pentru spatele lui. Vorbim despre modelul iPhone 4, care avea margini plate și mult mai rezistente decât cele de pe modelele lansate în ultimii ani.

Un motiv pentru care imaginile prezentate acum nu par să se potrivească cu ambițiile Apple pentru anul viitor este dimensiunea ecranului. Dacă mock-up-ul din clip arată un telefon cu un display de 6.5 inch, Apple intenționează ca modelul Max de anul viitor să aibă 6.7 inch.

Printre schimbările importante pe care le-am putea vedea din 2020 pe iPhone va fi încărcarea. Până acum au apărut informații atât despre trecerea la USB-C, cât și despre renunțarea completă la orice fel de slot de încărcare, telefonul urmând să se încarce exclusiv wireless.

 

Share articol: