Pentru un model care este vârful de lance al celor de la Google, Pixel 3XL tocmai le-a oferit utilizatorilor săi o surpriză tare neplăcută. Un bug nefericit și-a făcut apariția pe ecranul telefoanelor Google Pixel 3XL care ar urma să fie rezolvat odată cu următorul update de sistem.

Celebrul „notch” de pe ecran, apărut odată cu ultimele modele de iPhone și preluat de către aproape toți producătorii de smartphone, nu a fost apreciat chiar de către toți utilizatorii. Mai mult, acum cei care dețin un Google Pixel 3XL s-au trezit că au două bucăți din ecran acoperite de acest element. 

Dacă în cazul primului este vorba doar despre o decizie de design, în cazul „notch”-ului secund este vorba despre o eroare de software care va fi rezolvată odată cu următorul update de sistem. Acesta s-a produs, se pare, din cauza unei erori de sistem care crede că telefonul este rotit pe orizontală.

Mai mulți utilizatorii au publicat pe rețelele de socializare imagini cu acest bug extrem de neplăcut, care a fost raportat întâi de către publicația Android Police.

Sursă foto: Twitter.com/UrAvgConsumer

Share articol: