Producătorul Cat este recunoscut pentru telefoanele puternice pe care le scoate pe piață. Începutul acestui an a venit cu un nou produs din această categorie.

În timp ce mulți utilizatori caută un procesor de vârf, cameră foto genială, un display mare și luminos, există și acea nișă de useri care ar prefera un telefon mai rezistent, mai ales când este folosit într-un mediu cu mai multe riscuri.

Aici vine producătorul Cat, recunoscut pentru modelele extrem de rezistente și puternice pe care le scoate anual pe piață. 

Startul acestui an a adus un model nou, denumit Cat S32, un telefon care vine cu un display destul de mare, de 5.5 inch și 720p protejat de o sticlă extrem de puternică, DragonTrail Pro.

Avantajul acestui model este că poate fi utilizat chiar și atunci când mâna se află într-o mănușă, iar rezistența este spectaculoasă.

Acesta rezistă sub apă de 1.5m pentru 35 de minute și nu are nicio problemă atunci când suferă șocuri sau vibrații. În testele oficiale, producătorul Cat l-a aruncat de la 1.8m pe o bară de oțel, iar telefonul nu a suferit niciul fel de stricăciuni.

Învelișul exterior este dintr-un cauciuc care îți permite să nu îți scape din mână foarte ușor, iar în spatele acestuia se află un procesor MediaTek Helio A20 Quad-core, 3GB RAM și 32GB capacitate de stocare.

Telefonul mai vine cu o baterie de 4200 mAh, o cameră pe spate de 13MP și alta de selfie de 5MP. Prețul de la care va pleca este de 299 de euro.

Share articol: