Doua imagini "scurse" pe internet ofera indicii extrem de importante cu privire la mult asteptatul iPhone 5S, care urmeaza sa fie lansat in acest an.

Astfel, noul telefon Apple ar urma sa aiba scaner pentru amprenta, insa compania intentioneaza si sa lanseze un iPhone low cost, scrie The Sun, citat de stirileprotv.ro.

Tehnologia de scanare a amprentei digitale ar urma sa fie disponibila doar pentru modelul 5S si este de asteptat ca procesul sa fie utilizat pentru deblocarea telefonului, eliminand astfel necesitatea unui cod PIN.

Imaginile cu noile gadgeturi Apple au aparut pe mai multe site-uri, in variante diferite.

iPhone-urile low-cost par sa fie facute din plastic colorat si au aceeasi dimensiune ca si precedentul iPhone 5. Detalii privind specificatiile modelului nu sunt cunoscute pentru moment.

iphone leaks

Potrivit noilor informatii neoficiale, iPhone 5S ar urma sa aiba o camera de 12 megapixeli si va avea o carcasa din aluminiu. De asemenea, exista posibilitatea ca dispozitivul sa fie dotat cu Near Field Communication (NFC) - o functie care permite distribuirea informatiilor, prin simpla atingere a telefoanelor.

5S ar putea avea un procesor mai rapid decat iPhone 5 si 2GB RAM, in timp ce ecranul isi va pastra dimensiunea - 4 inchi. Iar zvonurile vorbesc si despre includerea tehnologiei IGZO, care ajuta la conservarea vietii bateriei.

Asa cum era de asteptat, avand in vedere politica Apple de a nu oferi niciun detaliu pana la lansarea oficiala, compania nu a confirmat si nici nu a infirmat informatiile rezultate in urma "scurgerii" acestor poze pe internet.

Share articol: